Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев поздрави своите играчи

...
Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев поздрави своите играчи
Коментари Харесай

Глътка въздух за Ивайло Петев в Босна след мач с два обрата

Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев поздрави своите играчи за " показания темперамент " при сложната победа с 3:2 над Финландия в Лигата на нациите. Двубоят в Зеница, управителен от Георги Кабаков, предложи два обрата.

Българският треньор постоянно подложен на критика от медиите в страната и почитателите поради неуверените изяви на тима. Някои от ентусиастите го и бойкотират, като напущат по-рано дуелите, стоят с тил, опъват транспаранти против Петев и така нататък

Снощи обаче някогашният ментор на " Лудогорец " и " Динамо " (Загреб) имаше мотив да се усмихне след скъпи три точки, извоювани с два гола на Един Джеко и попадение на Миралем Пянич от дузпа.

" Поздравявам момчетата с успеха. Показаха темперамент, тъй като това е най-лошият миг да се играе след тежкия сезон в клубните тимове и насъбраната отмалялост. Имаше прибързаност, само че всички се раздадоха на максимума, рече Петев на брифинга.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/06/Ивайло Петев Босна юни 2022 АП 2.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 800 " height= " 533 " />

Не съм удовлетворен само от обикновените голове, които допуснахме, както и пропуските пред вратата на противника. Променихме схемата на 3-5-2, тъй като ни вкараха след наши хлапашки неточности. Феновете ни подкрепяха през целия мач. Всички гледаме в една посока и работим за триумфите на Босна и Херцеговина. "

Пянич откри от дузпа в 5-ата минута от углавен удар. Гостите обърнаха с два бързи гола на Теему Пуки и Бенджамин Калман до 18-ата минута. Един Джеко изравни в 29-ата минута след асистенция на Пянич, а в 58-ата минута още веднъж Джеко бе прецизен за крайното 3:2.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/06/Босна юни 2022 Лига на нациите АП.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 800 " height= " 533 " />

На Кабаков асистираха Мартин Маргаритов и Деян Вълков, както и ВАР реферите Ивайло Стоянов и Иво Колев.

С триумфа в Зеница Босна събра 8 точки и е преди всичко в групата с 1 т. пред втория Черна гора, който завоюва с 3:0 като посетител на Румъния.

В воин за черногорците се трансформира нападателят Стефан Мугоша, който осъществя и трите гола за триумфа.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР