Селекционерът на българския национален тим по футбол Петър Хубчев заяви

...
Селекционерът на българския национален тим по футбол Петър Хубчев заяви
Коментари Харесай

Петър Хубчев в Лисабон: Поставили сме задачи

Селекционерът на българския народен отбор по футбол Петър Хубчев съобщи преди инспекцията със Саудитска Арабия, че за него ще е значимо играчите да изпълнят поставените задания.

„ Не мога да имам и една дума забележка към момчетата в тренировките. Много съществено се отнасяха момчетата към тренировките, само че с ангажимента, че това не се брои доста. Важно е, само че истината е, че на мач би трябвало са се демонстрират тези неща”, разяснява Петър Хубчев.

България ще излезе против Саудитска Арабия в контрола от 19 часа в Лисабон, Португалия.

„ Да, наясно сме със състава за на следващия ден. Има го това във футбола, няма гаранция, че всички ще са здрави за избран мач. Тъй че би трябвало да живеем с това и да реагираме по най-правилния метод с хората, които имаме тук. Не непременно ще бъдат употребени 6 смени. Имаме някои неща, които ни интересуват. Говорихме обстойно и нашироко с момчетата. Има някои неща, които би трябвало да се усъвършенстват доста, други – да се затвръждават. В взаимозависимост от това по какъв начин се усеща всеки, ще реагираме”, съобщи още Петър Хубчев.

„ Четири мача изгледах на Саудитска Арабия. Наскоро са сменили треньора. Почти във всеки мач употребяват друга система. Това са техни проблеми. Ние би трябвало да знаем тези неща, само че да се концентрираме върху нашите задания. Според мен офанзивната част на тима им е по-добра. Ако им оставиш свободни пространства, умеят да си подават топката. Технични футболисти са”, добави Хубчев.

„ Специално в този мач ме интересуват тези неща, които сме сложили като задания. В една контрола надали някой ще каже, че резултатът е значим, само че няма да е неприятно за самочувствието, в случай че реализираме добър резултат”, сподели селекционерът Петър Хубчев и продължи:

„ Най-вече е значимо сериозното отношение към националния тим – всяка подготовка и мач. Много съществено е отношението на виканите футболисти. Но оценката доста постоянно се дава по резултата.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР