Селекционерът на българския национален отбор по волейбол за мъже до

...
Селекционерът на българския национален отбор по волейбол за мъже до
Коментари Харесай

Мартин Стоев след успеха над Сърбия: Имахме нужда да срещнем сериозен отбор преди Европейското първенство

Селекционерът на българския народен тим по волейбол за мъже до 20 години Мартин Стоев даде изявление за уеб страницата на волейболната федерация след втория следващ триумф на неговите момчета на Балканиадата в Тирана, Албания.

, а след дуела Стоев съобщи, че е било значимо за отбора да срещне сериозен съперник преди Евроволей 2022, което стартира идната седмица.

" Сърбия е тим, който е сносно физически комплициран. Имат високи момчета. Отбелязали са прогрес в последните две години. Но ние играхме сносно. Водехме от самото начало и не им оставихме благоприятни условия в този мач. Имахме потребност да срещнем сериозен тим преди Европейското състезание. Балканиадата, както и двете контроли с Франция в Италия, са краят на нашата подготовка преди Евроволей 2022 ", съобщи Мартин Стоев.

Наставникът разяснява и развоят група А на Балканиадата, откъдето ще пристигна идващият противник на българите в шампионата.

" В другата група на Балканиадата отличник най-вероятно ще е Турция.(Днес Турция и Албания играят за първото място в потока). С турците играхме в София другарски срещи и ги бихме. Те също имат добър тим, само че няма да играят на Европейското, защото не съумяха да се класират ", показа Мартин Стоев.

Днес по стратегия българските национали почиват, като имат планувано единствено едно занятие във фитнеса.

Утре вечер от 21.00 часа българско време пък " лъвчетата " излизат във втория полуфинал на Балканиадата, в който техен противник ще бъде спечелилият от конфликта сред Турция и Албания.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР