Селекционерът на България Силвано Пранди коментира загубения двубой с 2:3

...
Селекционерът на България Силвано Пранди коментира загубения двубой с 2:3
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Днес имахме страхотен шанс, но не съумяхме да го материализираме

Селекционерът на България Силвано Пранди разяснява изгубения дуел с 2:3 гейма от Бразилия в Олимпийска подготовка, което ни остави отвън борда най-малко към този момент за Токио 2020.
 България - Бразилия 2:3 @@@

" Не успяхме да поддържаме равнището от първите две елементи, в третата част допуснахме неточности, Бразилия съумя да завоюва мача. Със сигурност надвива горчивината, откакто минат два-три дни ще проучвам нещата, които се случиха довечера ", разяснява Пранди.
 България - Бразилия 2:3 @@@

" Ще е доста мъчно да се класираме за Олимпиадата, през днешния ден имахме страховит късмет, само че не съумяхме да го материализираме. Важното нещо е да се подобряваме като показване, да забележим къде не сме се показали на равнище, би трябвало да подобрим. Не съм ясновидец, треньор съм, не мога да кажа съответни прогнози, би трябвало да подготвим листата с играчи за Европейско състезание, имаме построена основа за подготовката, оптимист съм ", сподели още Пранди.
 България - Бразилия 2:3 @@@

" Възможно е да има нови играчи за подготовката, такива играчи, които бяха на подготовка с отбора. Докато от федерацията считат, че съм необходим на отбора аз съм тук. В някои индикатори бяхме по-добри от един от най-хубавите три отбора в света, само че остава горчивината от провалянето. Подобрихме много неща, само че би трябвало да създадем и идната крачка да надградим и да не вършим неточности, които вършим сега ", приключи селекционерът.

 България - Бразилия 2:3 @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР