Селекционерът на България Петър Хубчев коментира жребия за квалификациите за

...
Селекционерът на България Петър Хубчев коментира жребия за квалификациите за
Коментари Харесай

Хубчев: Защо да не сме първи! Гледам с насмешка на думите за нов Бербатов

Селекционерът на България Петър Хубчев разяснява жребия за квалификациите за Евро 2020. " Лъвовете " се паднаха с Англия, Чехия, Черна гора и Косово. Хубси участва на церемонията в Дъблин, а след нейния край попита за какво да не приключим първи в тази група. Специалистът одобри с подигравка думите на капитана Ивелин Попов за " нов Димитър Бербатов " в националния тим.

" За Англия и Чехия е ясно, а за другите тимове ще кажа, че се знае по какъв начин играят тимовете от Балканите и какви мачове се получават сред тях. На този стадий ме интересува положението на българските футболисти. Разбирам, че желаете да приказваме за съперниците, само че както споделих, мен ме вълнуват повече нашите момчета. Важен ми е нашият тим. Мачовете ще покажат на какво равнище сме. Да, показахме едно положително ниво в последните три месеца, само че това не значи, че след още три месеца ще сме в същото положение. Националният тим се разграничава от тези в клубния футбол. Защо да не сме първи в тази група ", съобщи Петър Хубчев след жребия.

" Как виждам на думите на Ивелин Попов, че ни би трябвало нов Димитър Бербатов? С подигравка виждам. Как да виждам другояче. Какво значи нов Димитър Бербатов ", добави наставникът на " трикольорите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР