Селекционерът на България Красимир остана доволен от видяното при загубата

...
Селекционерът на България Красимир остана доволен от видяното при загубата
Коментари Харесай

Бала: Доволен съм, момчетата дадоха всичко от себе си

Селекционерът на България Красимир остана удовлетворен от видяното при загубата с 1:2 като посетител на Чехия в европейска подготовка. Легендарният плеймейкър записа горчив дебют отпред на “трикольорите”, само че все пак поздрави момчетата си за показаното в Прага.

“След положителното начало на срещата ни се искаше да свърши по различен метод, само че за жал, би трябвало да признаем, че тимът на Чехия бе на доста положително равнище. Ние направихме положителни неща. Доволен съм. Нямахме обаче шанс в обособени обстановки. Момчетата дадоха всичко от себе си. Опитахме се да притежаваме топката, да търсим диагоналните пасове и да излизаме от тяхната преса, а не да чистим на направления топката”, разяснява Балъков.

“Много неща се получиха добре. Смятам, че всички от актуалните играчи имат място в състава. Видяхте, че Георги Сърмов изигра съвършен мач. Исмаил Иса даде всичко от себе си, вкара и гол. Нормално е, несъмнено, да има терзание измежду младите. Нямаме време да бъдем тъжни. Трябва да по най-бързия метод да се възстановим за семейството на Косово”, сподели още селекционерът на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР