Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт заяви, че неговите футболисти са

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт заяви, че неговите футболисти са
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт след равенството с Унгария: Беше разочароващо представяне

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт съобщи, че неговите футболисти са позволили доста неточности при равенството 1:1 с Унгария нощес на "Уембли " в среща от международните квалификации за Мондиал 2022.

"Беше разочароващо показване. Но това е заслуга на Унгария - те ни сътвориха тактически проблеми, не бяхме гъвкави и не играхме на нужното равнище. Трудно е да се дефинира къде тъкмо сме се провалили. Ще има време да помислим малко за салдото в тима. Индивидуално също можем да се подобрим. Днес допуснахме доста обикновени неточности с топката ", сподели Саутгейт.

"Трябва да се замислим. Не би трябвало просто да преценяме нещата в един мач от една позиция. Унгария не ни разреши да играем с халфовете, а ние не бяхме задоволително остри в офанзива. Не видях нищо от предходния мач или от тренировките ", добави той.

Англия победи Унгария с 4:0 в Будапеща преди пет седмици, а Саутгейт призна, че може да е имало нотка на подценяване.

"Не знам дали подсъзнателно сме считали, че това ще бъде по-лесен мач, тъй като ги победихме безапелационно през септември, само че те бяха доста положителни в отбрана. Не играхме на равнището, което показахме в Унгария и не направихме задоволително, с цел да спечелим мача ", разяснява още мениджърът на Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР