Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт призна, че отборът му не

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт призна, че отборът му не
Коментари Харесай

Саутгейт: Не играхме така, както трябва, но спечелихме

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт призна, че тимът му не е посочил добра игра при успеха с 2:0 над Малта в европейските квалификации. Срещата бе протоколна за " трите лъва ", които не си дадоха доста напън, само че въпреки всичко съумяха да запишат нови три точки в актива си.

" Това беше мач, който не започнахме добре, а когато не започнеш добре, е мъчно да влезеш в темп. Вкарахме гол от нищото. Но качеството на разиграванията ни не бе на нормалното равнище. Играчите знаеха, че могат елементарно да завоюват и не вложиха задоволително старания.
 Англия - Малта 2:0 в мач от евроквалификациите
Англия взе рутинна победа против Малта и се класира за Евро 2024

Вижте детайлности

Тези футболисти изиграха толкоз доста мачове и се оправиха толкоз добре за нас, тъй че няма да ги подлагам на критика прекомерно за това. Не играхме по този начин, както би трябвало, само че спечелихме ", съобщи Саутгейт.

Все отново наставникът имаше и положителни думи за представянето на част от играчите си

" Александър-Арнолд има изключителни качества. Той и Фил Фоудън бяха двамата през първото полувреме, които успяваха да отворят мача за нас. Марк Геи стоеше добре в защита, а измененията донесоха повече качество. Малта не е тим, който губи с 5-6 гола, а също така явно и ние не създадохме толкоз положения, колкото бихме желали ", добави експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР