Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт няма предпочитания за съперник на

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт няма предпочитания за съперник на
Коментари Харесай

Саутгейт: Нямам предпочитания за съперник на осминафиналите

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт няма желания за противник на осминафиналите на UEFA EURO 2020. Англичаните се класираха като първи тим в Група D и ще срещнат втория от "групата на гибелта ", който ще бъде един от любимците в шампионата Франция, Португалия или Германия.

"С който и да играем, ще бъде сложен противник, само че ние сме наясно с това от година и половина. Хубаво е, че с всеки мач подобряваме играта си. Има още какво да покажем на това състезание. Има дълбочина на пейката, което е значимо, тъй като в някои мачове се усеща отмалялост ", съобщи Саутгейт.

Той дефинира като странна карантината на Мейсън Маунт и Бен Чилуел, които трябваше да се изолират поради контакт с шотландеца Били Гилмор, който даде позитивен тест за ковид.

Маунт и Чилуел дадоха негативни проби, само че би трябвало да бъдат в карантина до 28 юни.

"Честно, изобщо не разбирам това. Има тимове, които пътуват в аероплан, рейс на дребни пространства часове. Двамата играчи са извънредно разочаровани. Странна обстановка. Те се видяха с Гилмор за 120 секунди навън и в този момент би трябвало да бъдат в карантина ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР