Селекционерът Лионел Скалони ще остане начело на националния отбор на

...
Селекционерът Лионел Скалони ще остане начело на националния отбор на
Коментари Харесай

Лионел Скалони остава селекционер на Аржентина поне до Копа Америка

Селекционерът Лионел Скалони ще остане отпред на националния тим на Аржентина по футбол най-малко до идния през лятото шампионат Копа Америка, където отборът ще пази купата си, оповестяват локални медии, представени от организация " Ройтерс ".

Новината бе оповестена откакто президентът на Аржентинската футболна централа Клаудио Тапия се срещна със Скалони, с цел да обсъдят идните контролни срещи на тима в Китай преди конкуренцията сред 20 юни и 14 юли в Съединени американски щати.

" Лионел Скалони ще остане отпред и ще води тима на Копа Америка. Очаква се формалното удостоверение няколко дни ", осведоми журналистът Гастон Едул от аржентинската телевизия TyCSports.

Скалони изрази съмнения по отношение на бъдещето си след успеха на Аржентина над Бразилия в среща от квалификациите за Монциал 2026 през ноември.

" Трудно е да продължа и е мъчно да продължим да печелим ", сподели тогава 45-годишният експерт, който пое отбора през 2018-а и изведе състава до купите на Копа Америка през 2021-а и на Мондиал 2022.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР