Секцията с ротативките е сред предпочитаните места в букмейкърските сайтове.

...
Секцията с ротативките е сред предпочитаните места в букмейкърските сайтове.
Коментари Харесай

Най-добрите 20 линии казино игри - топ 5 за България

Секцията с ротативките е измежду желаните места в букмейкърските уеб сайтове. Там има голямо многообразие на заглавия, които са с най-различни графики, тематики и благоприятни условия за облага. Едни от най-популярните са, които се радват на сериозен интерес от страна на клиентите. Важното при тях е, че точно толкоз на брой са печелившите линии. Така ви се дават повече благоприятни условия за образуване на облага. На процедура, вие поставяте избрана сума на всяка линия и при завъртане на риловете залогът ви се умножава по 20. В родните казина съвсем постоянно минималният залог за врътка е в размер на 20 стотинки.

Обикновено, когато изследваме слотовете, е добре да забележим за някои съществени неща за този, на който желаеме да играем. Например дали провайдърът му е задоволително благонадежден. Или пък какъв е индикаторът RTP, който съставлява процентната стойност на възвръщаемост на заложените пари. Това е, защото колкото по-висок е той, толкоз по-малко евентуално е да претърпите съществени финансови загуби при рационално
залагане. Също по този начин е добре да забележим дали слотът ни взе участие за избран джакпот, тъй като тогава ще имате опция да увеличите облагата си.

Ето и класацията на Топ 5 измежду заглавията в игрите с 20 линии:

20 Супер Хот

Това заглавие е създадено от българския софтуерен провайдър Amusnet Interactive, прочут преди като EGT interactive. Тук става дума за плодова ротативка като има благоприятни условия за специфичен
бонус рунд и джакпот тайнственост, само че не предлага известната алтернатива за бонус завъртания. Ротативката е с 20 закрепени линии и ниска волатилност, което значи, че ще има повече сполучливи завъртания, само че с по-малки като размер облаги. Символите са грозде, любеница, лимон, череша, синя слива и портокал. Има и заместващ " уайлд ", който е " седмица ", както и " скатер " във формата на звездичка. Играта има и демо режим.

Gonzo`s Quest

Производител на тази игра е компанията NetEnt, която я е основала през 2011 година Заглавието включва възвръщаемост от 96.00%. Още през цялото време ще ви грабне с озвучението и дизайна си. В играта са включени уайлд знак, както и опция за продобиване на 10 безвъзмездни завъртания, само че най-атрактивният детайл е, че при всяка облага знаците изпадат и на тяхно място се появяват нови. С други думи още една безвъзмездна врътка, само че към този момент с множител х2. Ако и в нея се стигне до печеливша композиция още една врътка с множител х3.

Age of Troy

Age of Troy е дело на EGT. Основната й тема е обвързвана с именитата Троянска война. Представлява
слот в изцяло общоприет формат – пет макари и три редици със знаци. Процентът на възвръщаемост е 96%, а неговата волатилност е висока. Най-базовите знаци в ротативката съставляват букви, нарисувани в стилистика, типична за древногръцката просвета. Далеч по-интересни обаче са останалите - шлемът на Ахил, бойният транспортен съд, Хубавата Елена, Троянският кон. Последният извършва ролята на уайлд знак, който може да размени всеки различен, само че без скатера. Самият скатер е нарисуван като древногръцки храм. Има и напредничав джакпот в четири равнища.

Solar Queen

Solar Queen е е създадена от компанията Playson. Тематиката на този
слот е сръзвана с Древен Египет. Форматът е 5 макари и 4 редици със знаци. В същото време можете да разчитате на % на възвръщаемост от 95.78%, до момента в който волатилността на слота варира сред междинна и висока. Графиката е много добра, като чудесно създадено е и аудио оформлението. Тук има така наречен " пламтящи рамки ". Геймплеят върви на цикли от по 10 завъртания. Ако изтеглите признака слънце той ще се възпламени и ще остане по този начин до края на съответния цикъл. Когато се стигне до последното десето завъртане всяка една възпламенена рамка, в случай че имате такива, ще се трансформира в уайлд знак.

Wild Clover

Тази игра е създадена от провайдъра CT Interactive. Тя е с пет колони. Сред знаците, които ще видите в нея, са камбанки, плодове и детелинка, която е в ролята на Wild. Показателят RTP тук е 96%, а волатилността е междинна. Тук няма спомагателни
джакпоти.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР