Сексуалността ни е сложна. Както всяка връзка изисква непрекъсната комуникация

...
Сексуалността ни е сложна. Както всяка връзка изисква непрекъсната комуникация
Коментари Харесай

Ето 3 грешки, които жените допускат по време на секс

Сексуалността ни е комплицирана. Както всяка връзка изисква непрекъсната връзка и внимание, същото важи и за интимния ви сътрудник. Изследването на сексуалността и шерването на откритията със своя сътрудник може да бъде както възнаграждаващо, по този начин и рисковано. За да се наслаждавате на пълноценна и по-удовлетворяваща фамилиарност, добре е да се заобикалят някои неправилни стъпки. Кои са грешките, които дамите доста постоянно позволяват в леглото?

1. Очакват сътрудникът да чете мислите им
Мъжете нямат такива качества. Освен това всяка жена е друга и едно и също нещо може да не работи при всяка. Кажете на колегата си по какъв метод може да ви достави наслаждение и бъдете съответни. Покажете му.

2. Пасивни са
Мъжете не желаят безусловно да са отпред на шоуто от самото начало. Бъдете подготвени да предизвиквате секс, мъжете също обичат да бъдат съблазнявани. Бъдете подготвени и да опитате нови неща. Никой не желае да яде една и съща храна всеки ден, нали?

3. Очакват сътрудникът да бъде подготвен, когато изискат
Мъжете нямат копче за включване и изключване на полово предпочитание, съгласно желанието на дамата. Мъжете имат право да бъдат изтощени, напрегнати, да не са в въодушевление или просто да ви прегърнат – тъкмо както дамите. Уважавайте неговите стремежи и потребности. Важно е да бъдете чувствителни към настроенията и потребностите на колегата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР