Сексуалността на известните все още буди сериозен интерес в България,

...
Сексуалността на известните все още буди сериозен интерес в България,
Коментари Харесай

Това ли е гаджето? Кристиан Костов предизвика въпроси за сексуалността си с ново видео

Сексуалността на известните към момента буди сериозен интерес в България, където си се знаем, че сме консервативни и мъчно преглъщаме другите (уви, във всяко отношение). Външният тип на Кристиан Костов постоянно предизвика остри диспути в обществените мрежи, където консуматори показват неразбирането си от неговите фешън решения.

Виж още: Меди размени Моника Валериева с родна актриса? Ето коя е тя 

Певецът отбягва да разяснява персоналния си живот, което е негово право. Наскоро в изявление той показа, че е изживял неприятни моменти, които обаче го въодушевили за музиката и творчеството му, както постоянно се случва с артистите.

Сексуалността на Крис е също обект на внимание, само че звездата ни не разяснява тематиката. Наскоро Костов качи нов рийлс с определени моменти от пътешествията му до този миг. На фрагментите той демонстрира непосредственост с друго момче, само че очевидно някои хора виждат това, което им се желае.

Виж още: На фотоси една, на стори друга: Мис Варна изплаши почитатели с фрапантна разлика

В клипчето Крис просто се разхожда с непознато за нас момче, с което очевидно са били в обща другарска компания. Крис е от известно време в Испания, където живее и прави нови записи, а във видеото се виждат и други негови близки. Е, девойки и момчета, не бързайте с непотребните изводи, тъй като в този случай няма нищо... сантиментално.

Виж още: WTF?! Искат 1.5 млн. $ за изоставената къща от Stranger Things 4 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР