Сексскандалите, за които чуваме къде ли не по света, този

...
Сексскандалите, за които чуваме къде ли не по света, този
Коментари Харесай

След сгрешените резултати: И сексскандал разтресе Евровизия, италианки се оплакаха от секстормоз

Сексскандалите, за които чуваме под дърво и камък по света, този път се оказаха в епицентъра на състезанието за ария на " Евровизия " в Италия. Няколко дами настояват, че са били " опипвани " по време на празненството за старта на събитието в Италия, което се организира в двореца Венария в покрайнините на Торино, написа " Дейли мейл ". Всички те са били хостеси на тазгодишното празненство, състояло се предишния уикенд във връзка откриването на музикалния конгрес.

На събитието са участвали реализатори, танцьори и ВИП посетители. Авторитетният италиански вестник Corriere Della Sera оповестява, че е разговарял с няколко доброволки, които са участвали на празненството и са разказали за ужасяваща нощ на тормоз. Една от дамите, назоваваща себе си Киара, се е свързала с групата за акции в жанр " Me Too " (Non Una Di Meno), с цел да каже, че е била опипвана. По думите ѝ била " докосвана по дупето и талията " от " танцьори на задграничен реализатор ", без да ги разпознава.

За сходни полови нападения споделя и друга дама, наречена Франческа: " Бях с друго момиче и група задгранични танцьори започнаха да ни гледат, а по-късно се приближиха към нас. Те продължиха да танцуват доста близо и в един миг започнаха да ни допират по цялото тяло ".

" В началото беше много скучно и неангажиращо, само че когато барът отвори и започнаха да се сервират безвъзмездни питиета, всичко се промени изцяло. Тези танцьори бяха прекалили с алкохола и започнаха да ни допират на всички места, а един от тях ме докосваше по дупето. Но ние не отидохме при управляващите, тъй като не искахме да сътворяваме проблеми ", прибавя тя.

" Чувствах се насилена. Бях там като доброволка, с цел да оказвам помощ на делегациите, а те пипаха с ръце на всички места по нас. Непрекъснато ни прегръщаха, а един постави ръка на кръста ми и се опита да ме целуне. Успях да се измъкна, само че по-късно някой различен се опита да направи същото. Това се случваше на доста от доброволките, които бяха там, с цел да бъдат домакини, и най-после доста от тях си потеглиха поради протичащото се ", споделя трета пострадала.

Жената, която е на 20 години, прибавя: " Наистина чаках с неспокойствие да бъда доброволец на „ Евровизия “, само че в никакъв случай не съм очаквала да се случи нещо сходно. Това, което трябваше да бъде едно прелестно прекарване, се трансформира във вечер на опипване и тормоз. Това е нещо, което може да се случи в нощен клуб, само че в никакъв случай не съм очаквала сходно нещо да се случи на такова събитие “.

От " Евровизия ", която провежда годишния трансконтинентален певчески маратон, отхвърлят изказванията, само че женските групи в Италия упорстват за незабавно полицейско следствие, добавя изданието.

Директорът на състезанието Мартин Остердал разяснява, че " не е осведомен с никакви недоволства ". Италианската телевизия, която обезпечава отразяването с изпълнителния продуцент Симона Марторели, разгласи обаче, че е " чула за отчетите и ги изследва ".

Алесандра Айрес от градския съвет на Торино, който провежда доброволците, съобщи: " Ако бях забелязала нещо сходно да се случва, щях да се намеся и да спра събитието. Мога да ви уверя, че бях на празненството от самото начало и това не се случи. "

Дворецът Венария е някогашна кралска резиденция. Мястото, което е част от международното културно завещание на ЮНЕСКО, бе хазаин на откриването на над 40 страни, които вземат участие в музикалната приказност този уикенд, само че се допуска, че делегацията на Обединеното кралство не е участвала. В разнообразни известия в обществените медии се приказва за " дива пиянска нощ ", като гостите са се наслаждавали на шампанско, бира и коктейли, с цел да дадат старт на състезанието на по този начин наречения тюркоазен килим. Говорител на песенния конкурс " Евровизия " съобщи пред MailOnline: " Градският съвет към този момент отхвърли всичко това. Това не се е случило “.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР