Секссимволът на предишния ни ансамбъл по художествена гимнастика Християна Тодорова

...
Секссимволът на предишния ни ансамбъл по художествена гимнастика Християна Тодорова
Коментари Харесай

Грацията Християна остана без мъж

Секссимволът на предходния ни отбор по художествена гимнастика Християна Тодорова е скъсала с гаджето си и сега е свободна, научи HotArena.

Европейската и безспорна международна шампионка от Измир 2014, към този момент не е с приятеля си Мишо. Бронзовата олимпийска медалистка от игрите в Рио е взела тежко решение двамата да се разделят след близо две години връзка. Причината била, че двамата нямало по какъв начин да не престават от отдалеченост. Мишо е варненец, само че работи в Ню Йорк. Кристияна, която приключи спортната си кариера, също обикаля постоянно по света. Наскоро тя изкара няколко месеца в Пуерто Рико, където обучаваше тамошните гимнастички.

24-годишната прелест нашумя в края на предходната година и с представянето си в реалитито „ Черешката на тортата “. В момента тя се пробва да прави кариера в светските среди, и постоянно гостува в сходни излъчвания по малкия екран. Освен това в последно време обича да си прави дръзки фотоси с дълбоки деколтета, които се харесват на мъжката част от публиката, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР