Секссимволът на Холивуд - Брад Пит, призна, че е срещнал

...
Секссимволът на Холивуд - Брад Пит, призна, че е срещнал
Коментари Харесай

Скандални разкрития за новата любов на Брад Пит СНИМКИ

Секссимволът на Холивуд - Брад Пит, призна, че е срещнал новата си обич - 27-годишната Никол Потуралски, в ресторанта на личния й брачен партньор, съобщи БГНЕС. Брад и Никол се срещнали в скъпарския ресторант на брачна половинка на Потуралски в Берлин през август 2019 година

Пит се срещнал с приятеля си Роланд Мери, който е и притежател на обилния ресторант Борхард, през 2009 година, когато снима в Германия филм на Куентин Тарантино "Гадни копилета ".



Миналата година обаче той се срещнал с 27-годишната му брачна половинка Никол и съгласно близки на артиста той незабавно бил запленен от хубостта й.

В момента Брад Пит и Никол Потуралски са влюбени до уши и са на отмора в първокласната му вила "Шато Миравал " на стойност 57 милиона паунда, ситуирана в южната част на Франция. За първи път двойката е снимана дружно на концерта на Кание Уест през ноември предходната година.



Потуралски не е подавала документи за бракоразвод, към момента е омъжена и има 7-годишен наследник Емил Роланд. Момчето неотдавна стартира учебно заведение в Берлин, само че му се наложи да се реалокира с известната си майка в Бевърли Хилс.

68-годишният Роланд Мери отхвърли да разяснява любовната връзка на брачната половинка си с Брад Пит. Въпреки това доближени до притежателя на ресторанта считат, че той е "философски " надъхан по отношение на "близкото другарство " на жена си с холивудския секссимвол Пит.

Самият Роланд е бил женен няколко пъти и има общо пет деца, гледа позитивно на живота, не ревнува и не се въздейства от отрицателни мнения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР