Сексологът Евгений Кулгавчук разкри, че изневярата има прикрити и неочаквани

...
Сексологът Евгений Кулгавчук разкри, че изневярата има прикрити и неочаквани
Коментари Харесай

Сексолог разкри предимствата на изневярата

Сексологът Евгений Кулгавчук разкри, че изневярата има прикрити и непредвидени преимущества. В изявление за Channel Five докторът изясни, че потърпевшият постоянно може да откри спомагателни облаги за себе си и да извлече голям дял от любовния триъгълник.
Според специалиста изневярата може да избави брака, в случай че половият характер на сътрудниците не съответствува. Ако половата конституция на една от страните в съюза е доста по-ниска от тази на другата, това рано или късно води до търсене на обект за облекчаване на пристрастеността отвън брака. Някои съпруги, съгласно него, в този случай даже се радват на появяването на „ съкровен помощник “.
„ Екстремният напън на мъжа с искания към брачната половинка си в полов аспект и нейното отвращение да направи компромис, провокира прочувствено отменяне от дамата. Но тя не желае да се разведе, тъй като да вземем за пример брачният партньор й, съгласно нея, е добър татко, печели положителни пари и отвън половата сфера тя е удовлетворена от връзката “, изясни Кулгавчук.
Много дами, най-вече от бохемски и креативен генезис, също считат появяването на нова държанка със брачна половинка си като метод да подобрят брака си.
Сексологът изясни, че измамниците постоянно стават по-внимателни, учтиви, по-малко раздразнителни и стартират да се грижат повече за половинките си. В такива случаи законната брачна половинка не знае нищо сигурно и не споделя на колегата си за съмненията си, тъй като в действителност харесва сходни промени в държанието му.
Също по този начин, доста дами възприемат виновността, която мъжът изпитва заради пътувания наляво, като вторична изгода, споделя сексологът.
Поради това погрешните съпрузи като че ли купуват амнистия за измяната. Като морална отплата за породеното стеснение те обилно подаряват дамите си със скъпи дарове, извеждат ги на отмора и угаждат на желанията им, заключи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР