Секси сръбкинята Снежана Филипович изкара дълга почивка сама на Миконос!

...
Секси сръбкинята Снежана Филипович изкара дълга почивка сама на Миконос!
Коментари Харесай

Секси съпругата на Милан Борян се пече сама на Миконос, после вика за Цървена звезда /снимки/

Секси сръбкинята Снежана Филипович изкара дълга отмора сама на Миконос! Тя реши да изненада в последния миг своя мъж - вратаря на "Цървена звезда " Милан Борян. Във вторник вечерта той се изпоти в основна борба за влизане в Шампионската лига. Съпругата му дра гърло от трибуните на "Мала Маракана " в Белград за историческия успех на отбора.
Цяла седмица Снежана надъхва обичания си с предизвикателни фотоси от гръцкия остров. Хубавицата събираше слънчеви лъчи край басейна, облечена в изрязан бански. Филипович бе непроменяемо с чашка в ръка, като пие изстудено шампанско и ледени коктейли. Все отново тя се завърна за решителния мач, в който обичаният й бе на вратата.
Бившият състезател на "Лудогорец " пази фантастично против "Йънг Бойс ". Двубоят бе с цената на десетки милиони, тъй като спечелилият влиза в шампионата на богатите.
Борян към този момент един път бе воин за отбора си това лято, откакто хвана куп удари при инфарктната победа над "Копенхаген ", пристигнала след осъществяване на цели 22 дузпи. Сега още веднъж избави сръбския отбор с невероятни намеси. След мача Борян взе дамата със себе си на вманиачен ваучър, с който "звездашите " отпразнуваха влизането си в групите.
Снежана е считана за една от най-сексапилните дами във футбола в Сърбия. През 2016 година тя се омъжи за Милан Борян. По това време мацката бе директорка на маркетинг отдела на другия сръбски гранд "Партизан ". Сватбата се състоя в Белград, а поканени бяха 250 посетители. Любопитно е, че тогава при "гробарите " играеха българските футболисти Валери Божинов и Иван Бандаловски, само че те не получиха предложения за празненството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР