Секси диетоложка и фитнес треньор разкри как да запазим стройната

...
Секси диетоложка и фитнес треньор разкри как да запазим стройната
Коментари Харесай

Секси диетоложка разкри как да се спасим от излишните килца по празниците

 Секси диетоложка и фитнес треньор разкри по какъв начин да запазим стройната си фигура по време на коледните и новогодишни празници, написа Daily Mail.

По думите на Вероника Ларисова, която живее в Сидни, преди всичко би трябвало да сведем до най-малко всички " нездравословни за червата привички ".

За да не качваме килограми, хубавицата поучава всички постоянно да си взимат мразовит душ, да усилят количествата на стабилно нишесте в менюто си и да пият сред 2 и 3 литра пречистена вода всеки ден.

Ларисова споделя, че студените душове подтикват блуждаещия нерв и оказват позитивно влияние върху здравето, като спомагат за възстановяване на кръвообращението, храносмилането, съня, а косата и кожата стават по-сияйни.

Студените душове понижават напрежението. И помагат в борбата с непотребните килограми, защото генерират топлота посредством изгаряне на мазнините.

Второто нещо, което специалистката предлага против качването на непотребни килограми, е да се придържаме към хранителен режим, богат на пресни храни, и в това време да ограничим приема на сол и захар.

Освен това в менюто си трябва да включим и артикули, съдържащи нишесте, като овес, варен ориз, фасул и бобови растения, както и варени и охладени картофи.

Според диетолога, спането от седем до осем часа дневно и пиенето на доста пречистена вода също може да повлияе удобно върху функционалността на червата.

Накрая тя прибавя, че постоянните тренировки са ключа към това да изглеждаме добре по празниците, написа Блиц за дамата.

" Тези, които упражняват постоянно, с умерена до висока активност, имат по-разнообразна микрофлора и по-полезни бактерии “, споделя в умозаключение тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР