Сексът отдавна не е тема табу, но много хора все

...
Сексът отдавна не е тема табу, но много хора все
Коментари Харесай

Какво хората търсят в Google относно секса

Сексът от дълго време не е тематика табу, само че доста хора към момента отхвърлят да приказват за него намерено. Дори да имат значими въпроси! Как намират отговорите? Лесно е, през днешния ден има Гугъл. Търсачката през днешния ден е най-използваното средство за намиране на информация и там има отговори на всичко. А с изключение на отговорите, можете да намерите и най-често задаваните въпроси. Ето и какво вълнува огромна част от популацията по отношение на тематиката за секса:

Защо сексът ме кара да се усещам толкоз добре?
Човешкият контакт води до освобождение на хормони, носещи чувство за наслаждение и успокоение. Серотонинът, окситоцинът и допаминът са „ отговорни “ по тази причина, да се чувствате тоооолкова добре по време на фамилиарност, изключително откакто достигнете оргазъм, когато е пикът на тяхното повишаване и освобождение в тялото.

Как да получа оргазъм?
Като за начало с процедура и четене. Разберете кои са ерогенните ви зони и ги стимулирайте с ръка. При мъжете и дамите са на друго място, тъй че би трябвало да тествате. Веднъж щом ги откриете, ще ви е доста по-лесно да достигнете оргазъм и с сътрудник, а и ще разберете какво ви възбужда и харесва.

Нормално ли е да сънувам еротични сънища?
Да, напълно обикновено е. Сънищата постоянно подсъзнателно демонстрират какво мощно желаем или противоположното – какво ни тревожи и плаши. Ако от дълго време не сте имали полов контакт и се нуждаете от фамилиарност, има огромна възможност да сънувате еротика. Друга възможност е в случай че сте гледали някой възбуждащ филм или порно директно преди да заспите и мозъкът ви пресъздава видяното по собствен си метод. Ако неотдавна сте хлътнали по представител от другия пол, също можете да пресъздадете копнежа си по него/нея посредством сексуален сън.

Какво да направя, в случай че имам някаква инфекция/болест, предадена по сексуален път?
За начало, не се самодиагностицирайте. Ако забележите нещо неправилно в интимната зона, незабавно потърсете експерт, който да ви прегледа и да ви предпише нужното лекуване.

Как да приключвам по-бавно?
Този въпрос, разумно е задаван от мъжете. Лекарите постоянно предлагат, когато усетите че достигате досега на еякулация да спрете всякаква стимулация, до момента в който чувството намалее и по-късно да продължите.

Колко постоянно би трябвало да върша секс?
Няма избрана численост – когато имате предпочитание, тогава би трябвало да вършиме секс. При някои хора либидото е по-силно, други са удовлетворени да имат интимни преживявания с колегата си един път месечно. Всичко е строго самостоятелно.

Защо изпитвам болежка по време на секс?
Ако вършиме секс за пръв път, вероятността да изпитате болежка е огромна (при жените), защото би трябвало да преминете процеса на скъсване на химена. В случай, че не ви е за пръв път, казусът може да се корени в липса на задоволително лубрикация, несъответственост заради разграничение в размерите и т. н. Опитайте разнообразни пози и вижте дали болката не е в резултат на неловко разположение на телата ви.

Предпазните ограничения предотвратяват ли бременност на 100%?
Контрацептиви под друга форма и презерватив дават сигурност от 99 % при вярна приложимост (навременен и постоянен банкет и здрав кондом, подложен вярно ) и въпреки всичко доста рядко може да се получи изключение от правилото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР