Сексът играе важна роля в живота на хората. За мнозина

...
Сексът играе важна роля в живота на хората. За мнозина
Коментари Харесай

Секс на обществено място и самозадоволяване: Разкриха сексуалните привички на британците

Сексът играе значима роля в живота на хората. За мнозина обаче е мъчно да приказват намерено за желанията си в спалнята. Какво се случва в интимната обител на британците разкрива изследване, осъществено от онлайн аптеката „ Фармика ”, написа в. " Дейли остарял ".
 
Петте най-популярни навици на жителите на Острова съгласно допитването са:

 
Секс на публични места

Сексът на публично място предлага мощна тръпка поради риска практикуващите го да бъдат " хванати ". Проучването разкрива, че най-склонни да се отдават на интимни пристрастености навън са жителите на Суиндън, Челмсфорд и Оксфорд. Любителите на " обществения " секс най-често го практикуват в автомобил. Около 1,4 % от интервюираните признават, че са били интимни на работното си място.
 
Секс играчки

Британската столица на секс играчките е Оксфорд. Употребата им е всеобщо публикувана и в Кроули и Дърам. Традиционните вибратори към момента са най-популярните секс играчки. До " услугите " им прибягват 44 % от участниците в допитването. Второ и трето място по известност заемат дилдото и вибраторът Заек. Около три четвърти от интервюираните споделят, че избират да употребяват секс играчките си по вечерно време. Само шест % ги използват заран.
 
Едва ли е изненадващо, че най-популярното място за потребление на секс играчка е спалнята. Следват всекидневната, банята и кухнята. Количеството време, през което хората използват секс играчки, също варира. За една трета то е 10 минути, за една четвърт - 15 минути, а за един на седем - половин час.

 
Употреба на презервативи


Проучването е открило, че близо половината от полово дейните младежи не употребяват защитни средства, когато се отдават на фамилиарност. Приблизително същият % не са употребявали презерватив даже когато са правили секс с нов сътрудник за първи път.-->
Над една трета от интервюираните считат, че в случай че носят презервативи, това може да бъде изтълкувано като симптом за промискуитет. Мидълзбро, Карлайл и Колчестър са градовете, където най-често се практикува необезопасен секс.
 
Самозадоволяване

Почти всички взели участие в допитването мъже признават, че се самозадоволяват спрямо 88 % от интервюираните дами. Представителките на нежния пол избират удобството на личното си легло, с цел да мастурбират. Част от дамите се отдават на самозадоволяване под душа.
Около 32 % от дамите мастурбират ежедневно. Изненадващите 14 % обаче признават, че в никакъв случай не са тествали самозадоволяване.
 
Сексуални сътрудници

Според изследването множеството мъже считат, че идеалната численост на сътрудниците за дамите е седем. Около една четвърт от интервюираните споделят, че през живота си са правили секс с сред двама и четирима сътрудници. Четиринадесет % са били интимни единствено с един сътрудник. Под два % признават, че са имали над 90 полови сътрудници през живота си. Малък % от участниците в изследването не могат да посочат точната численост на половите си завоевания.

С най-вече интимни сътрудници могат да се похвалят жителите на Борнмът, следвани от жителите на Лондон и Хемъл Хемпстид.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР