Сексът и градът е сериал, който остави незаличима следа в

...
Сексът и градът е сериал, който остави незаличима следа в
Коментари Харесай

8 неща за живота, които научих от "Сексът и градът"

Сексът и градът " е сериал, който остави незаличима диря в живота на всяка една жена по света. И по какъв начин няма да остави?! Едва ли има действителна обстановка, в която препоръките от екрана на любимите ни Кари, Саманта, Шарлот и Миранда да не са ни били от помощ, написа edna.bg.

Изминаха 14 години от последния епизод на паметната сага, описваща детайлно живота на четирите красиви дами в Ню Йорк, а аз към момента помня по какъв начин чаках с неспокойствие всяка една серия да бъде излъчена тъкмо в 21:00 часа.
Не мога да преброя какъв брой пъти мъжът до мен се е опитвал да разбере защо става дума в този сериал в действителност. И за какво дамите не могат да откъснат взор от екрана, споделя размислите си млада дама.

За да приключим този въпрос един път вечно, желая да си визиите следната изцяло действителна обстановка...

Група дами - млади, красиви - пият чаша кафе или вино (по-скоро вино) в прелестно заведение. Всяка една от тях споделя какво се е случило през седмицата - кой сътрудник не коства и по какъв начин кафемашината в офиса прави най-отвратителното кафе на света.
След втората чаша вино идва ред на диалозите за мъже - тук покриваме голям набор от тематики и обсъждаме до най-малката детайлност. В един миг се стига и до диалог за неразрешени удоволствия. Знаете защо приказвам - три части торта, вместо едно; секс с оня, при който се заклехме да не се връщаме; ново палто, което коства повече от месечния ни наем.
Това сме ние - всяка жена има най-малко една другарка, с която може да показа целия си свят. И мечтае за още две такива, просто тъй като във вечери като тази, която ви описах, постоянно става дума за следното: Коя от групата на кой персонаж от " Сексът и градът " наподобява!?
Признайте си, дами, правили сте го и то не един път или два пъти. Всяка желае да е Кари, а никоя не си признава, че в действителност в нея живее и по една Саманта за специфични случаи, Миранда за натоварени работни дни и Шарлот за уютни неделни следобеди.
Не желая да броя даже какъв брой пъти съм си задавала въпроса: " Какво ли би направила Кари в тази обстановка? " . Независимо дали става дума за разрушеното ми сърце или заличавания ми чифт обичани обувки.
Истината е, че шоуто остави няколко скъпи житейски урока за дамите по света. Това са изводите, които сами би трябвало да създадем, с цел да водим по-щастлив и пълностоен живот.

1.
Няма нищо неприятно в това да имаш свое лично мнение и да го защитаваш. Даже в противен случай! Стига това да не наранява нечие достолепие, всичко е наред. Да бъдеш част от групата не значи да се слееш с нея изцяло. Ако вярваш в нещо задоволително мощно, то не променяй възгледите си, единствено с цел да се харесаш на някого.

2. Чудесно е да бъдеш неповторим и да се гордееш с дамата, в която си се трансформирала. Жените в това шоу бяха мощни, самоуверени и не позволяваха на каквото или който и да е било да ги събори. Бъди такава жена!

3. Сексът не е табу тематика и никога не трябва да се трансформира в такава. Всеки един от нас прави секс, любува се, до момента в който го прави и е напълно обикновено да приказваме за това колкото желаяме и когато желаяме.

4. Приятелите ви постоянно ще пазят гърба ви. Нека вземем образец от Кари, Саманта, Шарлот и Миранда - без значение през какво минаваше всяка една от героините, те не спираха да се поддържат една друга.

5. Принцът на фантазиите съществува единствено в нашите фантазии, а не в тези на приятелката ни. Никога не бъркайте това, което желаете вие от един мъж, с това, за което бленува вашата другарка. Съвсем обикновено е да имате разлики в визиите за Него. Следвайте сърцето си и по този начин в никакъв случай няма да сбъркате.

6. Не забравяйте да се грижите за себе си! Понякога няма нищо по-полезно и прелестно да забравите за всички останали и да се концентрирайте върху личните си потребности.

7. Не се заседявайте на едно място прекомерно дълго време, без това да ви носи задоволеност. Винаги търсете новото и поставяйте под въпрос всяко едно нещо в живота си, до момента в който не намерите същинското благополучие.

8. Да бъдеш самостоятелна не е недостатък, това е премия, която сама би трябвало да си дадеш!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР