Сексът и футболът вървят ръка за ръка за бразилската легенда

...
Сексът и футболът вървят ръка за ръка за бразилската легенда
Коментари Харесай

Дивият сексуален живот на бразилската легенда Ромарио

Сексът и футболът вървят ръка за ръка за бразилската легенда Ромарио, който вкарва голове в спалнята също толкоз постоянно, колкото и в мрежата по време на кариерата си - и от този момент не е спирал. Бразилскят джобен нападател, който неотдавна навърши 57 години, влезе и в политиката, откакто приключи блестящата си кариера, в която направи необикновен тандем с Христо Стоичков в Барселона.

Бившият нападател на каталунците, който е седмият по голове в историята на футбола със 780 попадения, подхранваше смъртоносния си удар на терена с метод на живот, обвързван със секса.

Неговият някогашен съотборник от " Камп Ноу " Христо Стоичков показа преди време: " Ромарио се интересуваше единствено от две неща: футбол и е**не! Начинът на живот на Ромарио, непрекъснатото му идване и тръгване създаваха проблеми с жена му ".

Самият той не крие, че е водил деен любовен живот.

" Сексът за мен постоянно е бил доста значим. Понякога в деня на мача си оставах у дома, надалеч от останалата част от тима. Ако се събудех възбуден, правех секс с жена ми и по-късно отивах на мача ".



Легендарният Йохан Кройф описа за него: " Един ден ме попита дали може да пропусне подготовка, с цел да отиде в Бразилия за карнавала. Казах: " Ако на следващия ден вкараш два гола, можеш да отидеш. Той вкара два пъти за 20 минути против Реал Мадрид и изиска да бъде сменен. " Тренер, самолетът ми излетява след час ", ми сподели той ".

Ромарио се раздели с първата си брачна половинка Моника Санторо през 1995 година, откакто неуморимите му похождения доведоха до неуспех на кариерата му в Барса.

Естествено, не след дълго той си откри втора брачна половинка Даниела Фавато, с която остана женен в продължение на пет години - макар че отново не ѝ остана правилен.

През 2011 година остарелият му бразилски сътрудник Роналдо показа: " През 1997 година, по време на Копа Америка, Ромарио ме убеди да избягам с него от хотела. Ромарио беше първият, който се прескочи оградата, а скоро по-късно и аз. Беше ми приготвил стълба. Междувременно от другата страна на улицата ни чакаше такси и прекарахме нощите си в добра компания. Всичко беше подредено доста комплицирано, само че не мога да дам повече детайлности.

Върнахме се в хотела в 5 сутринта. Той беше изцяло отпаднал по време на тренировката на идната заран. Ромарио правеше всичко това преднамерено, с цел да ме измори, с цел да може да заеме мястото ми в офанзива ".

Феномена, който завоюва Световното състезание с Бразилия и през 1994, и през 2002 година, само че през 1994 година е единствено на 17 години и не играе нито минута на финалите в Съединени американски щати, показа още: " Научих доста от Ромарио и Бебето. Те бяха ентусиазъм за мен, макар че Ромарио беше глупак. Той принуждаваше младите играчи да чистят обувките му или да му носят кафе ".



След това той прекарва десетилетие с третата си брачна половинка Изабел Битенкур преди раздялата им през 2014 година

Оттогава насам той има сантиментална връзка с Дикси Прат, която е 29 години по-млада от него и е тийнейджърка по това време, по-късно с Ана Каролин Назарио - студентка, която е 31 години по-млада от него, и в последно време е с 25 години по-младата Марсела Сеолин.

Въпреки че необузданият му метод на живот не му подсигури сигурна връзка, Ромарио продължава да поучава другите да следват същата политика.

Преди Световното състезание през 2018 година той споделил на Габриел Жесус: " Един от препоръките е да вършиме задоволително секс, както и да се възползвате оптимално от почивните си дни. И, несъмнено, би трябвало да се концентрирате в дните на мачовете и по време на тях. "

През август 2022 година Ромарио се изповята в изявление пред Хреисто Стоичков. Двамата се срещнаха в Бразилия, а Камата беше в страната, с цел да направи поредност от изявленията с известни сегашни и някогашни футболисти преди Мондиал 2022 в Катар.

Ромарио разгласява фотоси, на които театралничи дружно с Христо Стоичков.

" Днес бях с един от най-великите и най-хубавите футболисти на всички времена. Горд съм, че мога да го нарека мой другар. Разговаряхме и си спомнихме доста истории от времето ни в Барселона. Добре пристигнал в Бразилия, приятелю ", написа Ромарио в Инстаграм.

Двамата играха дружно в каталунския отбор, където се състезаваха под управлението на треньора Йохан Кройф.

" Това са години на истории и другарства. Христо Стоичков, доста се веселя да те видя на своя територия ", написа още Ромарио.



През 2011 година бразилската футболна легенда още веднъж беше в центъра на събитията в своята страна - Ромарио се кандидатира за кмет на Рио де Жанейро, като той интензивно взе участие в локалния парламент като народен представител.

След футбола Ромарио се насочи към политиката, където още веднъж демонстрира своя манталитет. Той скочи на международната футболна централа ФИФА за организацията по Мондиал 2014, когато точно Бразилия одобри международното състезание, а Рио де Жанейро беше хазаин на финала.

Ромарио не беше склонен с политиката на ФИФА, която искаше да сложи свои условия по цените на билетите и продажбата на алкохол към стадиона.

Един от първите треньори, който се опита да озапти младия Ромарио бе сър Боби Робсън при престоя си в ПСВ Айндховен. Робсън го дефинира като " футболен шизофреник ".

" На игрището прави безспорна магия... ", показа англичанинът, който не споделя какво става отвън игрището.

Ромарио изиграва основна роля за Бразилия на олимпийските игри в Сеул през 1988 година и по-късно е трансфериран в ПСВ от Вашку да Гама. Въпреки, че идва в Нидерландия на полусезона, той става голмайстор с 19 попадения. За петте си години в ПСВ той устоява макар строшен крайник и няколко санкции за неприятна дисциплинираност, с цел да запише 98 попадения в 109 мача. Така се стига до прехвърлянето му в Барселона през 1993 година за 3 милиона паунда.

Всичко стартира съвършено за Ромарио и той печели премията " Пичичи " още първия си сезон, вкарвайки 30 гола. Няколко седмици по-късно той оказва помощ по приказен метод на Бразилия да завоюва първата си международна купа от повече от 30 години. Той става най-хубавия състезател на международното и втори в голмайсторската ранглиста след Христо Стоичков.



Феновете на Барселона си мислеха, че това е прекомерно хубаво, с цел да е истина. След това обаче стартират проблемите на бразилеца, който демонстрира настойчиво своя темперамент. Неговият другар Христо Стоичков се пробва да му помогне да си събере мислите и да стартира още веднъж да бележи.

Ромарио вкарва едвам 4 гола до Коледа, а каталунците са разрушени с 0:5 от Реал Мадрид. Когато Ромарио си потегля за Бразилия за празниците по Коледа, Йохан Кройф му споделя, че до момента в който е там може да си потърси и нов тим. И Ромарио си намира - този на Фламенго, който е подпомаган от локалните управляващи и нефтена компания в Рио.

Всичко стартира добре, само че след първите кавги с треньора Вандерлей Люксембурго, някой би трябвало да напусне тима и това е... наставникът. Люксембурго е считан за един от най-хубавите експерти в Бразилия със извоюваните си пет трофеи.

След това идва и казуса на Ромарио с едно от най-големите имена в бразилския футбол - Марио Загало. Бившият международен първенец като футболист и треньор е ментор на националния тим през 1998 година, и взема решение да не вземе Ромарио на Мондиал 1998 във Франция, поради травма. Тогава Бразилия губи на финала от домакините (0:3), а Ромарио твърди, че контузията му е била лека и той е щял да бъде подготвен за първите мачове в групата. Дори съгласно Ромарио решението на Загало било политическо подбудено от персонални аргументи.

Година по-късно в тима на Фламенго подвигат ръце от Ромарио и той напуща клуба. Ромарио взема решение, че ще си отмъсти по най-хубавия метод и отива във врага и негов първи клуб - Вашку да Гама. Там заформя застрашителен тандем с Едмундо - прочут като Животното. Страховития дует е освен на терена, само че и отвън него. Тогава Ромарио става доста прочут със смешните карикатури на някогашните си треньори като Загало. Тези карикатури са изложени не къде да е, ами в тоалетната на заведението на бразилеца.

Тогава Ромарио даже се прицелва в присъединяване на Мондиал 2002, когато е на 36 години, само че не стопира да бележи в бразилското състезание. Три години по-късно той представяше Бразилия на международното по плажен футбол. Няколко пъти върви до Саудитска Арабия, Австралия и даже Съединени американски щати, където търсеше своя гол номер 1000. Това се случи през 2009 година в отбора на Вашко да Гама.

Така завърши кариерата си на футболист, една персона, която в никакъв случай не се е разбирала съвършено със своите наставници.

Но забавните неща в живота на Ромарио не завършват с футбола. Година по-късно той взема решение, че ще влиза в политиката. Така един от най-недипломатичните играчи става политик.

Сега на 57 години Ромарио си остава рисков нападател, какъвто постоянно е бил, само че този път теренът е друг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР