Сексът е страст! Въпреки желанието ни за интимност с любимия

...
Сексът е страст! Въпреки желанието ни за интимност с любимия
Коментари Харесай

7 секс пози за мързеливи дни

Сексът е пристрастеност! Въпреки желанието ни за фамилиарност с обичания човек, има дни, в които сме изтощени. Тогава сме подготвени да отстъпим пред мързела и да пропуснем следващия оргазъм. За тези мързеливи дни има и подобаващи секс пози. Освен мисионерската, вижте кои други изискват минимални старания, само че не вършат компромис с удоволствието, което ще получите от тях.

Поза „ Superwoman “

Ако желаете да се чувствате като супергероиня, пробвайте тази секс поза. Легнете на спалнята по стомах, ръцете изпънете напред. Партньорът ви е зад вас, изправен и поемайки бедрата ви, може да проникне начело или откъм гърба.
Може да опитате позата и върху задоволително висока и огромна маса. Дали ще сте облечена в дантела, с корсет или жартиери, като супержена, зависи единствено от вашето предпочитание.

Поза „ Свещ “

Тази секс поза несъмнено обезпечава доста приятни преживявания, тъй като разрешава навлизане начело или откъм гърба, както и стимулиране на повече от една ерогенни зони. Проникването е надълбоко, контактът с очи ви оказва помощ да уловите страстите с обичания, а вие единствено си лежите и се наслаждавате на множествените си оргазми.
Легнете на спалнята по тил. Партньорът ви застава на колене и поема бедрата ви, като леко ги кръстосва и слага на раменете си. Те припомнят за изящна пресен, която се извива в пламъка на любовта. Останалото е плод на вашите стремежи и еротични мечти.

Поза „ Мързеливо кученце “

Възползвайте от кучешката секс поза, като просто би трябвало да измененията малко позицията си. Легнете напълно по стомах на спалнята. Под корема си поставете мека възглавница и се отпуснете. Останалото ще свърши сътрудникът ви.

Поза „ Лъжички “

Една класическа секс поза за мързеливи дни или сутрини и която е желана от доста двойки. Всичко, което би трябвало да извършите е да позволите на колегата си да обгърне тялото ви. Тази поза е и една от обичаните на дамите, защото, като се изключи че им доставя необикновен оргазъм, им разрешава да се свържат на едно друго прочувствено равнище с обичания.

Поза „ Обратни лъжички “

За да се възползвате от преимуществата на тази мързелива секс поза, легнете на една страна на спалнята. Вместо сътрудникът ви да е зад тила ви, както при елементарните лъжички, би трябвало да е пред вас, като неговите крайници да сочат към главата ви и назад.
Това е идеалното разположение на телата, в което с изключение на положително навлизане имате опцията да докосвате взаимно интимните си елементи и по този начин да извършите преживяването още по-горещо. Взаимната стимулация ще ви възбуди още повече.

Поза „ Буква Т “

За тази секс поза дамата би трябвало да е легнала по тил на спалнята с повдигнати и събрани бедра. Партньорът ѝ е заел перпендикулярна на нейното тяло поза, като двете тела събрани едно до друго разказват буквата „ Т “. Това е секс поза, която разрешава надълбоко навлизане, само че сътрудникът ви има опцията с ръка да подтиква в допълнение интимните ви елементи.

Секс във ваната

Отпускащата вана е най-хубавият метод да забравите за ежедневния стрес. Добавете шампанско, ароматни свещи и муден, само че сетивен секс. Ваната предлага разнообразни благоприятни условия за секс пози, написа Az-jenata. Така да вземем за пример може да седнете в скута на колегата с лице или тил към него и да се движите постепенно нагоре-надолу. Тук също може да опитате с поза „ Кученце “, значимото е да действате деликатно, с цел да не се нараните.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР