Сексът е приятно занимание за всеки. А знаехте ли, че

...
Сексът е приятно занимание за всеки. А знаехте ли, че
Коментари Харесай

Секс пози, които ще ви помогнат да влезете във форма

Сексът е прелестно занятие за всеки. А знаехте ли, че може да бъде и потребен. Освен, че укрепва имунната ни система и ни прави по-щастливи, сексът може да ни помогне да влезем в отлична физическа форма.

Въведете в практиката си тези пози и несъмнено ще се почувствате по-добре!

Наведена кучешка поза

Наведете се и застанете с издадено нагоре дупе. Можете да раздалечите краката си за по-голямо развлечение. Позата разрешава и да сгънете краката си, в случай че почувствате отмалялост по време на акта. Позицията стяга ръцете и укрепва горната част на гърба.

Мостът на стенанията

Легнете по тил със сгънати колене. Повдигнете бедрата си и дано сътрудникът ви да коленичи пред вас. Позата разрешава стимулация на върха на вагината. Подсилва кръста, стяга дупето и прасците.

Петдесет нюанса йога

Вие сте по тил и краката ви са разтворени. Партньорът ви хваща за китките и стартирате да се движите в темп. Подходяща е за бедрата.

Мир и успокоение

Легнете по тил си и го накарайте да коленичи до главата ви, до момента в който коленете му допират раменете ви с лице към краката ви. След това вдигнете краката си към бедрата му. Позата е интензивна и гори много калории.

Любовна гръмотевица

Той застава на колене, а вие го задоволявате с гърдите си. Много е просто, а в същото време и потребно. Позата укрепва глезените и отпуска квадрицеосите.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР