Сексът е онази вълшебна подправка, която ни кара да усещаме,

...
Сексът е онази вълшебна подправка, която ни кара да усещаме,
Коментари Харесай

Зодиакалните двойки, които правят най-горещ секс

Сексът е онази вълшебна фалшификация, която ни кара да усещаме, че живеем, считат мнозина.

Е, има някои фактори, които могат да създадат подвизите в спалнята много по-приятни. А когато зодиите приказват, тогава и сексолозите мълчат. Просто тъй като на някои двойки зодии, нещата им се получават по-добре от на други. Кои са двойките зодии, които вършат най-страстния секс? Вижте в канала във vbox7:

Овен и Стрелец

Какво друго можем да чакаме, когато под завивките са два огнени знака? Още огън, несъмнено! Стрелецът обича да опитва, а Овенът е буен и смел. При тях има доста пози, доста играчки, а всичко може да продължи с часове, като всеки момент да е трогателен.
               

A post shared by (@couple) on Oct 28, 2019 at 6:33am PDT

Лъв и Стрелец

Още огнени комбинации! Това значи единствено едно - доста фойерверки в спалнята. Стрелецът обича да открива нови чувства, а когато към обстановката прибавим и представител на зодия Лъв, става в действителност рисково! Тази двойка се схваща прочувствено, ментално, а телата им просто следват това съгласие.
               

A post shared by (@couple) on Oct 30, 2019 at 7:00am PDT

Водолей и Овен

Водолеите не се вписват в никакви категории. Те обичат да фантазират, да мечтаят. Същевременно Овните имат задоволително сила и въображение, с цел да стигнат до последващо равнище в спалнята. Двете зодии се схващат прелестно и вършат страховит секс.-->
               

A post shared by (@couple) on Nov 2, 2019 at 6:30am PDT

Близнаци и Везни

Близнаците знаят какво вършат и могат да кажат точните думи, с които да реализират мечтаното от тях. Това е двойка, която ще си играе на разнообразни неща в спалнята. Везните имат в действителност доста фантазии в леглото, а Близнаците знаят по какъв начин да ги накарат да изплюят камъчето.
               

A post shared by (@couple) on Nov 6, 2019 at 3:06am PST

Скорпион и Риби

Любовта сред двете зодии е същинска буря. Рибите постоянно са желали да опознаят всякакви " по-тъмни " преживявания в спалнята, а Скорпионите ще им ги дадат и без да си ги изискат.
               

A post shared by (@couple) on Nov 9, 2019 at 5:52am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР