Сексът е много важен в една връзка – независимо кой

...
Сексът е много важен в една връзка – независимо кой
Коментари Харесай

Кои са най-добрите зодии в леглото

Сексът е доста значим в една връзка – без значение кой какво споделя! Добрият съкровен живот се отразява и на връзките. Ето кои зодии са най-хубави в креватната гимнастика съгласно астрологията!

Овен
Овните са едни от най-страстните сътрудници, които можете да имате! Те са ненаситни, имат доста хрумвания и затова – богат опит! Знаят по какъв начин да ви подлудят в леглото и то без доста старания! Имат друг метод, работят непосредствено, не си губят доста времето в нежности и предварителни игрички! Затова пък могат да докарат всеки до благополучен край и то единствено за минути! Те са съвършен сътрудник за всеки, който също е подобен почитател на секса!

Близнаци
Те имат секрети трикове, които никой различен не знае! Много обичат да отделят време на любовната игра – там е тяхната мощ! Могат да побъркат колегата си, още преди да е почнала същинската част. Близнаците обичат да управляват нещата и да дефинират разпоредбите. В същото време умеят и да вдъхнат убеденост на своя сътрудник и той да се усеща доста по-освободен.

Стрелец
Стрелците обичат секса и му се любуват с всичките си сетива. Затова и му отделят особено време – тези моменти не трябва да се претупват. Фенове са дългата предварителна игра, романтиката – свещи, тиха музика, сметана… Половинките им са същински късметлии, тъй като Стрелците отделят време и внимание на колегата, тъй че да го побъркат от наслаждение – и то за много дълго време!

Козирог
Истински диваци в леглото! Обичат опитите, нямат никакви задръжки и терзания – дори могат да стигнат доста надалеч! Ако сътрудникът им е задоволително самоуверен и радушен, стават безспорни зверове. За Козирозите е доста значимо по какъв начин се усеща половинката им, по тази причина дават всичко от себе си!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР