Сексът е една от най-приятните дейности в живота, а здравите

...
Сексът е една от най-приятните дейности в живота, а здравите
Коментари Харесай

Да падат дрехи и задръжки! 8 неща за секса, които девствениците трябва да знаят

Сексът е една от най-приятните действия в живота, а здравите полови връзки са извънредно значими за здравето на индивида. Сексолози от Германия обаче показват 8 неща, които би трябвало да се знаят от хората, които в никакъв случай не са имали полов контаккт.

Ерекцията не трае повече от 5 минути.
В порно филмите можете да видите артисти, които вършат секс съвсем 40 минути, само че в действителния живот това не се случва. Проучванията демонстрират, че множеството мъже изпитват оргазъм в границите на 3-5 минути след началото на сексуален акт.

Прелюдията (любовната игра) е доста значима.
В множеството случаи единствено половият акт за реализиране на оргазъм не е задоволителен за жена, нужна ѝ е въведения. Особено, в случай че желаете да станете добър ухажор, който да достав наслаждение на една жена. Не забравяйте да целувате, докосвате и стимулирате женските ерогенни зони.

Първият път може да разочарова.
Тийнейджърите си мечтаят за този ден, само че когато настъпи в реалност, нещата наподобяват напълно друго. Не бързайте да се разочаровате, тъй като качеството на секса се усъвършенства с всеки идващ път. Всъщност първият сексуален акт постоянно е задоволителен, с цел да провокира огромен стрес за един мъж.

Размерът няма значение.
Ако се притеснявате за това, че размерът на пениса ви не може да задоволи партньорката ви, тъй като тя е виждала нещо по-впечатляващо по малкия екран, по-добре се отървете от тези страхове. Жените изпитват наслаждение не от огромния размер, а от уменията на колегата и от общото качество на секса. Само в случай че нямате микро пенис, не би трябвало да се притеснявате за размера.

Използването на два презервативи по едно и също време няма да направи секса безвреден.
За да се предотврати непланирана бременност и полови заболявания, би трябвало да се употребяват презервативи. Но не слагайте два едновременно. Те няма да ви дадат двойна отбрана, само че вероятността презервативът да се скъса или изхлузи по време на секс, ще се усили.

Мастурбацията не е нездравословна.
Мастурбацията няма рискови странични резултати, това е много безвреден метод за облекчение на половото напрежение. С помощта на мастурбацията запасът на сперматозоидите се актуализира, равнището на напрежението понижава и даже рискът от рак на простатата понижава.

Няма сигурни дати.
Анатомията на дамата не планува миг, в който сексът без отбрана не може да докара до бременност. Такъв времеви период поражда единствено след менопаузата. През който и цикъл са минава една жена, тя може да зачене дете по време на небезопасен секс.

Това не е конкуренция.
По време на секс гениталната област не е единствената зона, която взе участие в процеса. Не е нужно да се страхувате или да се притеснявате за нещо. Не забравяйте, че вършиме секс, а не се конкурирайте с някого и не се опитвайте да докажете нещо, а се наслаждавайте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР