Сексапилната готвачка Тоби от Бургас, която наскоро отпадна от кулинарното

...
Сексапилната готвачка Тоби от Бургас, която наскоро отпадна от кулинарното
Коментари Харесай

Тоби от „Мастършеф” е мъжемелачка, с Моника Валериева били баджаначки 


Сексапилната готвачка Тоби от Бургас, която неотдавна отпадна от кулинарното шоу на Би Ти Ви „ Мастършеф ”, е същинска мъжемелачка, научи „ Уикенд ”. Преди 3 години тя се е раздела с мъжа си, от който има дете, откакто му изневерила с най-хубавия му другар. Освен това била баджаначка с Моника Валериева, която също се слави с дълъг лист от завоевания сред завивките си.

Случаят с Тоби Димова от Бургас е доказателство, че от време на време няма потребност да познаваш персонално избран вид дами, с цел да си направиш точните заключения за тях. Откакто бургазлийката, която се показва за фризьорка, е стъпила в „ Мастършеф ”, за нея се приказва, че е кокетка и основава усещане на жена с леко държание. Фактът, че е майка на малко дете и твърди, че точно поради него е влезнала в предаването, не трансформира нищо. Тоби от първия си ден търпи зрителска рецензия, че има прекомерно фриволно държание, въпреки че не може да се каже, че е прекалила със свалки пред камерите, както да вземем за пример миската Лора Асенова. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че Тоби има зад тила си случки с мъже, с които приятелката й с корона за хубост няма по какъв начин да се конкурира. Тя се развежда единствено след 2 години брак, тъй като спи с другар на мъжа си. Нещо повече – палавата готвачка била близка с излъганата брачна половинка.

За развода на Тоби „ Уикенд ” писа още през 2020-а, единствено че тогава необятната аудитория към момента не познаваше радостната готвачка. По-интересни по това време бяха към този момент някогашният й мъж и любовникът, поради който фамилията й се разпадна. Става въпрос за футболистите Милен Гамаков, който е някогашният брачен партньор на Тоби, и Симеон Славчев, поради който тя се развежда. Първият сега играе във втородивизионния Добруджа (Добрич), а вторият – във Виешиста (Краков). Семейната драма се разиграва преди 3 години, когато и двамата са в София – Гамаков е в Славия, а Славчев – в „ Левски ”. И двамата имат фамилии и дребни деца. Гамаков е предложил брак на Тоби едвам 2 години по-рано (през 2018-а) по време на пътешестване с Дубай. Предложението било доста сантиментално – футболистът паднал на коляно по време на полет с балон. Двамата с Тоби имат дъщеричка Елиа. Гамакови са фамилни другари със Славчеви, а бъдещата звезда от „ Мастършеф ” е извънредно близка с дамата на любовника си – някогашната баскетболистка Сара Маринова. Тя и Симеон имат наследник Антон, който тогава е на 2 години.

Свалката сред Тоби и мъжа на нейната другарка става през лятото на 2020-а, когато спортистката е на море с детето. Фризьорката просто се трансферирала в леглото на Симеон, до момента в който законният й мъж Милен гледал щерка им у дома. Когато схванала с коя й е поставил рога Симеон, излъганата брачна половинка била в същински потрес. Тя от дълго време подозирала изневярата, само че и през разум не й минавала, че любовницата може да е най-хубавата й другарка. Познати на Милен настояват, че той бил привързан към хазарта, което в действителност било действителната причина жена му да стартира да гледа настрана. Аферата с неговия другар обаче също не траяла дълго. Съдейки от фотосите на Тоби в обществените мрежи, все още тя още веднъж интензивно си търси мъж, защото се скъсва да театралничи във всевъзможни провокативни пози, демонстрирайки прелести.

Готвачката се появява в светските летописи няколко години преди връзката си с Гамаков. Това става, когато я виждат в компанията на бургаския ивент управител Фавиол Сефери. Към момента той върти компания за парфюми, а по това време провежда състезания за еротични модели. Аферата му с Тоби е от 2015-а, когато тя учи стопанска система в София. На фотосите от това време е сложна за различаване, защото към момента няма тунинг и е изцяло натурална. Все отново палавият взор си е същият, както в този момент. Двамата с Фавиол се срещат в Истанбул по време на фотосесия. Много скоро по-късно стартират да пълнят обществените мрежи с общи фотоси. Само седмица преди да се разчуе за връзката им, бургазлията е видян в бентлито, което тогава кара дупнишката бръмчалка Моника Валериева. Той твърди, че двамата са единствено другари, и дори я назовава своя сестра, само че никой не му има вяра. С нея той разгласява фотоси до ден сегашен, само че фотосите с Тоби са изтрити.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР