Секс още на първа среща. За мнозина това вече не

...
Секс още на първа среща. За мнозина това вече не
Коментари Харесай

Кажи ми любимата му поза, за да ти кажа какъв мъж е!

Секс още на първа среща. За мнозина това към този момент не е нещо ексцентрично. Ако връзката ви обаче е минала това първо равнище, можете да разберете много неща за мъжа до себе си в случай че знаете коя е обичаната му поза.
Кучешката
Тя е обичана на съвсем всеки мъж, тъй като разсънва животинските инстинкти и го трансформира в зар на джунглата. Добавките към тази поза обаче са доста значими. Ако ръцете му непрекъснато допират гърба ви или подтикват други елементарно налични зони, вие имате безрезервен мъж до себе си. Запазете го!
Мисионерската
Ако това е обичаната му поза, то вие имате мъж, който е нерешителен в себе си. Факт е, че тази поза е най-романтичната, тъй като двамата сътрудници са прегърнати и се гледат в очите. Ако сте дружно от години и това продължава да е единствената поза, в която вършиме секс – имате потребност от ободряване.
Жената от горната страна
Мъж, който харесва тази поза, няма нищо срещу да остави дамата да управлява. Но това не значи, че тези мъже са неуверени. Напротив. Те осъзнават своята неустрашимост и се любуват на живота…. И на дамата върху себе си.
Лъжички
Гушкане, секс, лека нощ … обич. Тази поза е за сантименталните натури или за времето, когато всичко би трябвало да се случи под одеялото, тъй като е студено. Мъжете, които обичат тази поза ценят фамилния уют.
Прави
Всяка жена най-малко един път е мечтала за импровизиран секс. Това значи, че тя е толкоз привлекателна, че мъжа до нея не може да и устои. 
Мъжете фенове  на тази поза се водят от инстинктите си. Те са авантюристи и обичат риска, само че и разнообразието. Така че внимавайте!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР