Секретен документ на КГБ може да хвърли край на спекулациите

...
Секретен документ на КГБ може да хвърли край на спекулациите
Коментари Харесай

Край на конспирациите за смъртта на Хитлер! Разсекретиха писмо на съдебни лекари до Лаврентий Берия

Секретен документ на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) може да хвърли завършек на спекулациите към гибелта на Адолф Хитлер, оповестяват международни медии, представени от Блиц.

``
реклама
В писмо, датирано от 2 май 1945 година и изпратено до националния комисар на вътрешните работи (вътрешен министър) на Съветския съюз Лаврентий Берия от Берлин, се показва повода за гибелта на Фюрера и неговата брачна половинка Ева Браун.

" В телата на възрастните бяха открити големи количества цианкалий, а в региона на черепите имаше прострелни рани. Нашето умозаключение е, че тези хора са погълнали отровата и по-късно са поставили завършек на живота си с огнестрелно оръжие ", се показва в експертизата на правосъдни лекари от Съюз на съветските социалистически републики.

Документът евентуално може да постави завършек на тайните теории, че Хитлер и Браун не са се самоубили преди превзимането на немската столица от Червената войска. Според най-разпространената версия, отричаща гибелта на двамата в Берлин, те са живеели в Латинска Америка до дълбока напреднала възраст.

Политическата полиция на Съюз на съветските социалистически републики през 30-те и 40-те години е била под шапката на вътрешното министерство. По-късно тя се е преобразувала в Министерство, а по-късно на Комитет государственной сигурности (Комитет за държавна сигурност, кратко - КГБ).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР