Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна
Коментари Харесай

Украйна: Имаме нужда от оръжия, оръжия, оръжия

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов съобщи какво ще се случи, в случай че ВСУ не получи оръжие от Запада през идващите няколко месеца.

Данилов съобщи, че нещата ще се усложнят , в случай че сътрудниците не дадат оръжие в обозримо бъдеще.

" Имаме потребност от оръжия, оръжия, оръжия ", декларира Данилов . Репликата му припомня станалия прочут отговор на президента Зеленски в първите дни от нападението на Русия, когато на оферти от Запада да му дават превоз за овакантяване на Украйна, украинецът дава отговор, че не му би трябвало транспорт, а боеприпаси.

И Данилов предизвести, че веригата от оръжейни доставки за Русия от Иран и " някои " промени на бойното поле. Затова, в случай че Западът не реагира с сходна поддръжка, " обстановката в действителност ще се усложни " . Тя към този момент е комплицирана, а и по принцип в никакъв случай не е била лесна, акцентира той. " Ако някой си мисли, че обстановката е лесна, това са хора, които не схващат от война ", съобщи секретарят на Националния съвет.

В същото време Данилов прецизира, че Украйна никога няма да спре и ще продължи да пази териториите си , защото няма друга опция. Данилов е уверен, че Съединени американски щати скоро ще одобрят нужния пакет от помощ за Украйна, защото на карта са сложени няколко въпроса : независимостта, имиджът на Запада и неговото единение.

" Надяваме се, че сътрудниците ще осъзнаят, че нашата самостоятелност е под опасност, както и имиджът, доверието и единството на целия Запад... ", заключи той.
 План Б на Запада: През НАТО да минават оръжейните доставки за Украйна
План Б на Запада: През НАТО да минават оръжейните доставки за Украйна

Ханделсблат написа за разновидността, в случай че Тръмп завоюва изборите в Съединени американски щати

По-рано ръководителят на фракцията " Слуга на народа " Давид Арахамия съобщи, че Украйна ще може да устои два месеца с вътрешни запаси, в случай че Съединени американски щати се забавят с помощта .

Той също по този начин изрази убеденост, че Съединени американски щати скоро ще одобрят помощта.

На 9 февруари Вашингтон направи към този момент първата стъпка за това - на разглеждането на пакета за финансиране, като в този момент той би трябвало да бъде прегледан и от горната камара в Конгреса.
 Конгресмени, републиканци и демократи твърдят Киев, че ще получи помощ
Конгресмени, републиканци и демократи твърдят Киев, че ще получи помощ

Делегация от членове на Конгреса на Съединени американски щати дойде в Киев в петък
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР