Сеизмолог в Сиатъл регистрира земетресение - но виновник за него

...
Сеизмолог в Сиатъл регистрира земетресение - но виновник за него
Коментари Харесай

2,3 по Рихтер предизвика концертът на Тейлър Суифт в Сиатъл

Сеизмолог в Сиатъл записва " земетресение " - само че провинен за него не е разбъркването на тектоничните плочи. Това е " Shake It Off " на Тейлър Суифт.
Прочетете още
" Трусът на Суифт ", провокиран от концерт на Тейлър Суифт, е регистриран от сеизмолога Джаки Каплан-Ауербах, оповестява CNN.

" Трусът на Суифт " е имал доста равномерен модел на върхове и спадове, които са били резултат от самата музика, както и от почитателите. Сеизмографите мерят придвижването на Земята, което при земетресенията се предизвикват от притискането на тектоничните плочи и освобождението на големи количества сила при триенето им. Земетресението на Суифт, въпреки това, това е Тейлър... Суифт.

Това не е първият път, в който Суифт попада в новините около неотдавнашното турне Eras, защото беше разкрито, че почитателите, идващи на концерт в Денвър, са могли да бъдат видени от Космоса, написа vesti.bg Сателитни фотоси демонстрираха по какъв начин стадионът Mile High се цялостни с повече от 70 000 почитатели, демонстрирайки отдадеността, която характеризира типичния обожател на Суифт.

The beauty of science:-)
Taylor Swift fans ‘Shake It Off,’ causing record-breaking seismic activity during Seattle shows equivalent of a 2.3 magnitude earthquake
— Ali Noorani (@ali_noorani_teh)



 

Източник: 24Часа
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР