Сеговия. На 14 май 2018 г. в залата на царете

...
Сеговия. На 14 май 2018 г. в залата на царете
Коментари Харесай

Н.Ц.В. Княгиня Калина и съпругът й г-н Китин Муньос присъстваха на церемонията по предаването на Гранд Кръста на Ордена на Алфонсо Х Ел Сабио в град Сеговия

Сеговия. На 14 май 2018 година в залата на царете в замъка Алкасар в гр. Сеговия, Кралство Испания, Н.Ц.В. Княгиня Калина и брачният партньор й Китин Муньос участваха на церемонията по предаването на Гранд Кръста на Ордена на Алфонсо Х Ел Сабио на 14 персони в региона на културата, стопанската система и политиката. Това е най-големият медал на Испания за просвета и обучение, оповестиха от пресофиса на Н.В. Цар Симеон II .
Сред наградените беше Ирина Бокова за активността й като Генерален шеф на ЮНЕСКО, която получи оценката си от премиера на Испания Мариано Рахой.
В изявлението си той означи, че с тази към този момент обичайната гала Испания отдава самопризнание на напъните и гения на заслужили персони. Сред наградените са още: кардиологът Валентин Фустер, предприемачът Алисия Копловиц, притежателят на галерията Соледад Лоренсо, генералният секретар на иберо-американския общоприет секретариат Ребека Гринспан и художникът и ваятел Кармен Лафон.
Отличието получиха някогашният шеф на Кралската академия на езика Виктор Гарсия де ла Конча, някогашният министър на стопанската система Карлос Солчага, някогашният шеф на Музео дел Прадо Мигел Сугаса, предприемачът и някогашният президент на Висшия съвет на комерсиалните камари Хосе Хоакин де Исаси-Исасменди и консултант на Международната комерсиална камара в Париж Гилермо де ла Дееса.
На церемонията присътваха министърът на образованието, културата и спорта Иниго Мендес де Виго и кметът на Сеговия Клара Лукеро.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР