Сегашната преговорна позиция на Руската федерация за Украйна не е

...
Сегашната преговорна позиция на Руската федерация за Украйна не е
Коментари Харесай

Медведев: Русия може да поиска пълна капитулация на режима в Киев

Сегашната преговорна позиция на Руската федерация за Украйна не е нищо повече от „ загрявка за деца “ преди бъдещи претенции за цялостна капитулация на режима в Киев. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в канала си в Telegram в понеделник.

Той обърна внимание на думите на президента на Украйна Володимир Зеленски, който разгласи отхвърли си да води разговор с тези, които слагат ултиматуми.

„ Настоящите „ ултиматуми “ са детска загрявка за условията на бъдещето. И той ги знае: цялостната капитулация на киевския режим при изискванията на Русия “, предизвести Медведев.

По-рано Зеленски сподели, че сега не е подготвен да договаря с Москва. В изявление за CNN той сподели: „ Това е мой принцип, не приказвам с тези, които слагат ултиматуми “. Според него Руската федерация сякаш няма предпочитание да договаря по градивен метод. Зеленски отговори утвърдително и на въпроса дали ще се " бори до дъно " и добави, че съглашение сред двете страни може да бъде подписано, откакто Русия напусне украинските територии, без да прецизира какво има поради.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР