Сега за вестник Уикенд“ Недкова казва, че е решила да

...
Сега за вестник Уикенд“ Недкова казва, че е решила да
Коментари Харесай

Развръзката: Нора Недкова Нанесе Безмилостен Удар На Кулагин!

Сега за вестник „ Уикенд “ Недкова споделя, че е решила да съди Кулагин, с който не стопираха да се дърпат до момента в който тя беше в къщата на „ ВИП Брадър “. До дни Нора внася иск против гримьора за 35 000 лв.. На тази сума плеймейтката е оценила обидите, които е понесла от Валентин до момента в който беше в риалити формата.

„ Не му се вързвам на това момче, в противен случай, скърбя го. Той обаче би трябвало да получи сериозен урок – за думите си човек следва да носи отговорност. И с цел да си мери приказките и обидите отсега нататък, ще го осъждам за една хубава сумичка и с тия пари ще си направя екскурзийка до Дубай, а след това и до Малдивите “, споделя Нора.

„ Нали самичък се хвали, че си купува серуми за 1500 британски лири, а облеклата му са истински? Значи има пари. Щом е по този начин, да си заплаща, като желае да псува и да наскърбява. Съветвам и останалите съквартиранти да последват образеца ми “, безапелационна е Недкова, написа разкрития.ком.

Припомняме, че кавгите сред Нора и Валентин започнаха още в друго предаване, в което те участваха – „ Черешката на тортата “. Там даже се стигна до викането на полиция, с цел да се потуши абсурда сред двамата.

Съветът да съди Кулагин, Нора получила от водещата на „ Папараци “ – Венета Райкова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР