Сега цялата отговорност е на ръководството на предприятията от военно-промишления

...
Сега цялата отговорност е на ръководството на предприятията от военно-промишления
Коментари Харесай

Военният експерт Шуригин: Набирането на хора не е главното. Главното е да ги облечете, обуете и обучите.

Сега цялата отговорност е на управлението на предприятията от военно-промишления комплекс, които Путин събра предходния ден, сподели военният специалист Владислав Шуригин по радио КП.

Първото нещо, за което приказва президентът, е голямата опасност, пред която сме изправени. За първи път в следвоенната ни история организираме частична готовност. Това значи, че специфичната военна интервенция завърши, стартира войната за нашето битие. Беше доста ясно казано, че „ ние сме във война! “…

Това е, за което мнозина приказват през последните месеци, че сме във война против цялото НАТО, против Съединени американски щати. От края на пролетта те се включиха напълно във войната против нас, в този момент президентът просто сподели това и надлежно бяха избрани ограничения по какъв начин ще може това по един или различен метод да се нивелира и парира. Няма нищо в казаното от Путин, което да не чакам от него.

Когато стартира специфичната военна интервенция, очевидно планът е бил, че няма да има директна интервенция и навлизане на Запада. След това се опитахме " за сметка на мурафет " и техническо предимство да реализираме задачите си в скъсен вид. Само преди няколко седмици се бихме против числено надминаващ зложелател, само че механически и организационно по-слаб от нас. Но в качествено изменената обстановка е просто невероятно да продължим да се опитваме да се борим с методите, с които сме се борили преди.

Предвид появяването в Наказателния кодекс на члена за нарушение на военния ред и за неизпълнението му на всички равнища, несъмнено, на вчерашната среща с отбранителната индустрия беше казано, че основната роля в спецоперацията ще бъде на индустриалците. Всъщност самата среща беше за това, че военно-промишленият комплекс би трябвало да доближи оптималната скорост, какви задания би трябвало да бъдат решени, какви запаси би трябвало да бъдат трансферирани.

Всъщност ние още водиме война с миналогодишния бюджет. А средствата, които получават заводите от военно-промишления комплекс, са средствата, които бяха заложени в бюджета от предходната година. Но в този момент обстановката е качествено друга.

Второ. Мисля, че имаше и въпрос на отговорност. Съвсем ясно беше декларирано, че „ момчета, би трябвало да се измъкнем от обстановката, когато имаме на фотосите най-новите, красиви оръжия, само че те не са във войските “. А те би трябвало да са там, би трябвало да бъдат доставени и би трябвало да са там допустимо най-скоро. Това рестартиране, даже не рестартиране, а включването на такива реактивни ускорители на военно-промишления комплекс - това беше главната цел на срещата.

Разбираме, че мобилизацията е доста комплициран развой. Но процедурата е създадена и апробирана, знаем, че ще стане. Но ние също по този начин добре знаем, че простоот събиране на хора не е задоволително – те би трябвало да бъдат облечени, обути, въоръжени, подготвени. Разбираме, че към този момент не един месец хиляди доброволци събират от цялата страна за републиките в Донбас и за нашите елементи доста от нещата, което не доближават там.

Не доближават, преди всичко, тъй като военно-промишленият комплекс не дава планина от всичко належащо. И, несъмнено, вярна е практиката, в която ще продължим да поддържаме армията дружно, целият народ. Но в този случай ние няма да сменяем нашия военно-промишлен комплекс.

И по този начин, с какво да въоръжим, в какво да облечем, по какъв начин да нахраним тези, които в този момент ще призовем – от това преди всичко ще зависи бъдеща вътрешната непоклатимост. Хората в този момент ще дадат на страната си най-ценното– ще дадат своите близки. Синове, съпрузи, братя. И тогава условието от обществото и страната ще бъде напълно друго. Не единствено доброволците се бият някъде. Сега всичко ще бъде друго.

Вече прелестно разбираме, че войната ще продължи повече от месец-два. И няма да свърши даже до Нова година. Войната минава в положение кой-кого. И стопанската система ще играе първа роля в това " кой кого ". Не се колебая в нашите военни качества, в това по какъв начин нашата войска знае да води война.

Но въпросът е: „ С какво ще се бори? „ Колко ще продължи това? “ И отговорите на тези въпроси, преди всичко, зависят от това по какъв начин освен да правим тази готовност, само че по какъв начин да създадем от хората воини, които ще извършват бойни задания.

Това е задълго. Но не мисля, че ще се проточи с години - просто е физически невероятно, тъй като тогава би трябвало да се включи целият свят, а в случай че се хвърлят сили на НАТО, ще се включат и страните от другата страна.

Що се отнася до думите за „ нуклеарното изнудване “, мисля, че беше доста съответно предизвестие. След провеждането на референдума, в случай че се вземе решение да се извърнат към Русия, тъй че тя да одобри нови жители в страната, те ще станат наша територия. След като това бъде признато, тези райони ще бъдат под нуклеарния чадър.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР