Сега, след като осмислихме годежа на Хари и Меган Маркъл,

...
Сега, след като осмислихме годежа на Хари и Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Експерти по езика на тялото анализират първото интервю на принц Хари и Меган Маркъл

Сега, откакто осмислихме годежа на Хари и Меган Маркъл, е време да се гмурнем малко по-надълбоко. Интервюто им безспорно е доста сладко - и езикът на тялото в него ни споделя доста, написа Аманда Герити от американския ELLE.

Ето по какъв начин журналистката проучва първото изявление на принц Хари и Меган Маркъл благодарение на специалисти:

По време на по-голямата част от изявлението, Мегън гледа с огромна обич към годеника си. Какво значи това? "Ясно е, че те не крият нищо един от различен и не се пробват да скрият страстите си от нас ", споделя Траки Браун, специалист по езика на тялото и създател на "Езикът на тялото и въздействието на речта ". Поради ъгла на снимане, обаче е мъчно да се каже дали Мегън гледа непосредствено към принц Хари, пръстена си или встрани - допускаме, че е комбинация от всичко.

Ръцете им са свързани от самото начало. Бланка Коб, експерт по езика на тялото и създател на "Методът на майсторите ", споделя, че това е просто знак за взаимна убеденост. "По време на изявлението ръката на Хари свободно седи на скута на Меган, до момента в който ръцете й обгръщат неговата ръка. Това е гальовен жест сред двамата като по тозин метод вдъхват кураж един на различен.

Ръката на Меган от самото начало седи върху ръката на Хари, само че това не значи безусловно, че тя е тази, която желае да е в надзор. "Обикновено този, чиято ръка е от горната страна, е и този, който управлява връзката, само че в тази ситуация това не значи безусловно, че принц Хари се нуждае от спомагателна убеденост. Понякога по този метод "капсулирате " нечия ръка, с цел да си осигурите спомагателен комфорт. "

Първо идва любовта, по-късно идва бракът, а по-късно идват и хората, които питат по кое време ще имате бебета - изключително, в случай че сте с кралски кръвни линии.

Когато тематиката се повдигна, Хари и Меган се трансформираха - с съображение - и изглеждаха нетърпеливи да кажат, че ще имат семейство в бъдеще. "Когато Хари говореше за деца, Мегън сподели няколко признака на раздразнителност като си докосна косата и имаше къси и бързи моменти на премигване. Повишаването на миганията е неконтролируема физиологична реакция към безпокойствие или възбуденост ", споделя Коб.

Макар че диалогът беше лек и оптимистичен, имаше и моменти, в които на двойката лиши известно време, с цел да размишления върху компликациите, с които са се сблъскали, в това число споменаването на принцеса Даяна и рецензиите към етническата принадлежност на Меган. И в двата случая двойката сподели надзор с думите си и езика на тялото си. "Когато интервюиращата загатна въпроса за етническата принадлежност на Меган, тя отмести взор от камерата и устните й се обърнаха надолу по-малко от секунда ", сподели Коб пред GoodHousekeeping.com. "Вижда се също, че принц Хари погледна Мегън, с цел да види дали тя се усеща добре ", добави тя.

Без значение какъв брой години минават, диалогът към гибелта на принцеса Даяна към момента е трогателен, изключително когато приказват Хари и Уилям. Попитан, Хари остана тъмен и замислен с думите си. "Когато принц Хари говореше за диамантите на майка си като част от годежния пръстен, Меган леко и нежно погали ръката му палеца си, с цел да даде безшумно окуражаване и поддръжка. Това беше невербален метод да каже: "Всичко е наред ", споделя Коб. Очевидно Меган - и останалата част от света - знаят какъв брой е значима принцеса Даяна за Хари.

Едно нещо е несъмнено - Хари и Меган са спокойни един за различен спрямо принц Уилям и Кейт. "Това, което виждаме от Уилям и Кейт, е по-скоро английско. Те са културно по-резервирани ", сподели Браун. В първото си изявление (преди седем години), двойката не е толкоз привързана и имитира езика на тялото на другия, само че те са толкоз разчувствани, колкото бихте очаквали да са.

От друга страна, това, което виждаме от Хари и Меган, е по-спокойна връзка. "Можете да видите занимателната обич на Хари и американското въздействие на Меган върху двойката. Показано е доста повече обич и това евентуално ще бъде основата за връзката им ", обобщават специалистите.

Източник: elle.bg
Снимка: BBC
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР