Сега, след като напусна болницата след коремната й операция, принцесата

...
Сега, след като напусна болницата след коремната й операция, принцесата
Коментари Харесай

Скромният дом на Кейт Мидълтън, където тя ще се възстановява от операция

Сега, откакто напусна болничното заведение след коремната й интервенция, принцесата на Уелс ще продължи възобновяване си в Adelaide Cottage - фамилният дом на семейство Уелс в сърцето на Уиндзор

Принцесата на Уелс напусна болничното заведение съвсем две седмици откакто беше призната за коремна интервенция.

Изявление от двореца Кенсингтън разгласи, че Кейт се е завърнала в дома си в Уиндзор и че „ напредва добре “.

Говорител на двореца Кенсингтън сподели: " Принцесата на Уелс се завърна вкъщи в Уиндзор, с цел да продължи възобновяване си от интервенция. Тя напредва добре ".

" Принцът и принцесата желаят да изкажат голяма признателност на целия екип в Лондонската клиника, изключително на отдадения медицински сестрински личен състав, за грижите, които предоставиха ".

„ Семейство Уелс продължава да е признателно за хубавите пожелания, които са получили от цялостен ​​свят. “

Точното естество на интервенцията не е разкрито, само че принцесата ще се нуждае от месеци на възобновяване. Очаква се това да се организира в фамилния дом на Уелс в Adelaide Cottage в Уиндзор. Кейт, принц Уилям и трите им деца се реалокираха в парцела през лятото на 2022 година, откакто издигнаха пръчки от двореца Кенсингтън в сърцето на Лондон.

А на пръв взор скромният фамилен дом по кралските стандарти има впечатляващ интериор, както и доста скандално минало. Тук ще разгледаме къде ще се възвърне Кейт, до момента в който възобнови кралските задължения след Великден...

Къде е Adelaide Cottage?



Adelaide Cottage е сврян в сърцето на имението Уиндзор от 655 акра и е извънредно покрай замъка Уиндзор. Това значи, че уелсците могат много елементарно да отидат да видят крал Чарлз, когато той е в резиденцията с относителна лекост и е покрай принц Джордж, принцеса Шарлот и учебното заведение на принц Луи, Ламбрук.

Уилям и Кейт преди този момент са споделяли оставянето и вземането на трите си деца от учебно заведение, като в този момент отговорността пада върху престолонаследника да направи и двете, до момента в който принцесата се възвръща. Той ще бъде подпомаган вкъщи от бавачката на двойката Мария Тереза ​​Турион Борало, съгласно Sunday Times. Източник сподели на изданието: " Децата постоянно са в центъра на тяхната галактика. Това ще продължи да бъде по този начин. Те желаят да се уверят, че имат колкото е допустимо повече нормалност отсега нататък. "

Кейт е покрай фамилията си, нейните родители Карол и Майкъл Мидълтън и братята и сестрите Пипа Матюс и Джеймс Мидълтън, всички живеят наоколо в Бъркшър и са подготвени да се съберат и да оказват помощ за нейното възобновяване. Adelaide Cottage е издигнат през 1831 година като леговище за брачната половинка на Уилям IV, кралица Аделаида, на която е кръстен парцелът. Известно е също, че е обичан дом на кралица Виктория, защото тя постоянно се радваше да закусва там.

Кой е живял там преди?

През последните години Adelaide Cottage се употребява като плодородно жилище за кралския личен състав и другари на фамилията. Но също по този начин е прочут с улеснението на една от най-скандалните кралски любовни истории на всички времена.

Един от най-известните някогашни поданици беше любовникът на принцеса Маргарет, капитанът на групата Питър Таунсенд. Таунсенд беше самоуверен водач на кралските военновъздушни сили, а по-късно конник на крал Джордж VI, както и женен татко на две деца. Връзката му с Маргарет стана скандал заради разликата във възрастта им от 16 години и фактът, че той беше разведен мъж.

Новината за близостта им пристигна, когато публицист я вижда да вади парче мъх от сакото на Таунсенд на коронацията на кралицата през 1953 година Двамата се сгодяват през април 1953 година, само че романът им е жертван от Закона за кралския брак от 1772 година Това е по този начин, тъй като по това време на нито един член на кралското семейство не е разрешено да се дами за разведено лице, до момента в който някогашният им брачен партньор е към момента жив.

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР