Сега ще ви предложим преди всичко на нашите уважаеми читателки

...
Сега ще ви предложим преди всичко на нашите уважаеми читателки
Коментари Харесай

Поставeте лист хартия на дланите си, затворете очи и само след няколко секунди ще разберете дали сте здрави

Сега ще ви предложим на първо място на нашите уважаеми читателки да ревизират посредством един обикновен тест, какво е равнището на хормоните в организма им и на първо място – до каква степен работи щитовидната им жлеза.
Известно е, че засиленото обособяване на хормона на тази жлеза се демонстрира през интензивен пулс и/или сърцетуптене, запек, нарушавания в съня и намаляване. Обратно, при дефицит на хормона са налице затлъстяване, и непрекъснато възприятие на мраз.
Да преминем в този момент към теста:
затваряте очи и изпъвате ръцете си напред с дланите нагоре.

ПОМОЛВАТЕ НЯКОЙ ОКОЛО Върховен административен съд ДА ПОСТАВИ ВЪРХУ ИЗПЪНАТИТЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ДЛАНИ ЛИСТ СТАБИЛНА ХАРТИЯ С ДОСТАТЪЧНИ РАЗМЕРИ, КАКТО Е ПОКАЗАНО НА СНИМКАТА.
Сега би трябвало да ви кажат – и вие да видите, до каква степен хартията трепти върху ръцете ви; в случай че е налице мощно вибриране – то следва неотложно да потърсите лекарски консулт, тъй като – евентуално – здравето ви е повредено заради промени в хормоналния баланс и на първо място на хормоните, ръководещ действието на щитовидната жлеза.
А тези хормони, както е известно, са извънредно значими за организма, защото: контролират метаболизма, действието на сърцето и храносмилателната система, мускулите, развиването на мозъка и поддържането на костите.

Да ви напомним най-после, че вярно действие на тази жлеза зависи от съществуването на йод в храните с които се храните. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!
И още нещо значимо:
За проблем с щитовидната жлеза може да ни насочи, както необяснимото напълняване, по този начин и необяснимото събаряне на килограми, появяването на нехарактерна тромавост, апатичност, липса на тонус или противоположното, прекомерната нервна възбудимост.

Също по този начин обърнете внимание дали наблюдавате нараснала нервност, осъществяването на прекалено непотребни дейности, бодърствуване, само че и поява на непрекъсната отмалялост и чувство за безсилие след време, запек или диария, кожни проблеми, косопад, влошено положение на ноктите, депресия…
Спадът на интензивността на щитовидната жлеза носи своите неприятни отличителни негативи, които могат да се характеризират като поява на „ забавеност “ без значение от типа на проявата – постепенно мислене, тромавост, унесеност, струпване на килограми, липса на сила, което се дължи на забавения метаболизъм…Прочети още на: Полезни билки за щитовидната жлеза.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР