Сега ще кажа нещо ужасно. Имам чувството, че телевизиите показаха

...
Сега ще кажа нещо ужасно. Имам чувството, че телевизиите показаха
Коментари Харесай

Журналистка с теория защо са показани родителите на загиналото от токов удар дете

Сега ще кажа нещо извънредно. Имам възприятието, че малките екрани демонстрираха роднините на починалото дете, единствено с цел да успокоят напрежението, че жертвата е от малцинствата. Демек не е кой знае каква загуба.
Иначе за какво ни е да гледаме един насълзен татко, какво можем да научим за случая, с изключение на, че е ходил да проработи едни 10 лв. за фамилията си ", във Facebook.
 Марков: На никой във властта не му пука за удареното от ток дете Марков: На никой във властта не му пука за удареното от ток дете
" Гледам, чета и прослушвам всевъзможни отзиви и изразени паники за случая с убитото от ток дете. Поредното, само че не и последното, по тази причина ме...
Тази власт, която 10 години си затваря очите за нацисткия Луковмарш и която възроди фашизма у един търпелив народ, избавил евреите си, в този момент моли към ксенофобията и неграмотността ни, с цел да си замаже закононарушенията и безотговорността.
Едва ли има потребност да подсещам, че на тази шахта можеше да стъпи всеки един от нас, всяко едно дете. Разбирате ли какво вършат с нас, разбирате ли в какво ни трансфораха? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР