Сега разбрах какво е да си политик на бъдещето. За

...
Сега разбрах какво е да си политик на бъдещето. За
Коментари Харесай

Секретарят на президента с атака срещу Кирил Петков и Лена Бориславова

" Сега разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да си подобен, би трябвало да лъжеш безскрупулно и за всичко ", написа секретарят на президента Димитър Стоянов в своя профил във Фейсбук.

" Като се стартира от 3-4 пъти по-евтиния LNG, мине се през готовността на ICGB и потеклия азерски газ на договорна цена, неустойките, водената двойствена външна политика изключително по македонския въпрос, шестте метра водосточна тръба за 1 млн. лева, трите стълба за 2 млн. лева, пропагандаторите за непозната страна, получаващи по 4000 лева ", написа Стоянов.

Той счита, че с цел да си политик на бъдещето, би трябвало да " заклеймиш наложително инакомислещите за поклонници на непозната страна единствено и единствено тъй като имат мнение друго от твоето. А е и политически правилно. Даже е по-убедително да го направиш в изявление за Гардиън. Нима това не е заемане на комфортна поза с цел да запазиш поста си? Въобще не е! ", написа той, намеквайки да изявлението на Кирил Петков пред английския вестник, в която той предвижда, че Радев би смекчил политиката по отношение на Русия.

За да си политик на бъдещето би трябвало да не разрешаваш да те подлагат на критика дори когато излагаш българите на риск от студуване или недояждане (инфлацията над 16%). Ако някой посмее да подлага на критика политиците от бъдещето, то той се трансформира в политик от предишното па бил той и мажоритарно определен президент, продължава Стоянов.

Според него, с цел да си политик от бъдещето, би трябвало още да " вярваш в правотата си макар, че всички към теб ти споделят, че си сбъркал. Пука ти, значимото е да си мислиш, че си политик на бъдещето и да клатиш останалите в страната си малко над 6 млн. българи! Ако това е разбирането за политик на бъдещето, то благодаря ви! Предпочитам политика от предишното! ", приключва поста си президентския секретар, визирайки изявление на началника на кабинета на премиера в оставка Лена Бориславова.

Тя назова президента Румен Радев " политик от предишното ". В телевизионно изявление единствено преди ден Бориславова съобщи, че " на хората им е омръзнало да ги клатят ".

" Време е в политиката на влязат нови лица, който не заемат неуместни позиции в удобството на своя пост. Вижте по какъв начин протичат политическите съвещания. Там се заема позиция на рецензия на всичко и всеки, без да се приказва за хубавите неща от последните 7 месеца. На хората им омръзна да ги клатят. Те желаят непоклатимост, предвидимост и, в случай че може, заран като си пуснат тв приемника, да не чуват за следващия проблем и рецесия, който следва ", сподели Бориславова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР