Сега пред очите ни Русия губи признаци на своята държавност.

...
Сега пред очите ни Русия губи признаци на своята държавност.
Коментари Харесай

Украйна за взривовете в Русия: Наблюдаваме обратна ескалация

Сега пред очите ни Русия губи признаци на своята държавност. Това сподели съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Володимир Зеленски Михайло Подоляк, представен от УНИАН.

Така той разяснява детонациите и други произшествия на територията на Руската федерация.

Той означи, че руснаците нямат умения да проучват събитията, тъй че няма да схванат какво се случва, даже когато страната им е разпокъсана.

" Много е значимо да се разбере това - има противоположна ескалация. Тя е справедлива. Интензивността на войната е прекомерно висока, мащабът на войната е голям и, несъмнено, Русия губи войната. Това не е по този начин явно от позиция на териториалните позиции, само че е явно, че Русия губи стандартната война, по тази причина слушаме от самото начало за нуклеарни оръжия ", сподели той. Руските управляващи разрешават на " локалните царе " да основават свои частни военни компании, като на процедура лишават " монопола върху насилието " на страната.
 Русия: Украински дрон блъснал съветската Тулска област Обновена
Русия: Украински дрон блъснал съветската Тулска област

Съобщава се за ранени

Съветникът на ръководителя на президентската канцелария добави, че вътрешните спорове на територията на Руската федерация ще нарастват, до момента в който се разпадне на дребни конфликтни теории.

Припомняме, че късно в неделя беше обявено за гърмеж в съветската Тулска област, ранил минимум трима души и разрушил жилищни здания. 

Според съветската страна, офанзивата е била осъществена с украински военен дрон. 

Киевският режим се опита да нападна с безпилотния аероплан " Стриж " в региона на Тула, устройството беше дезактивирано благодарение на съветската радиоелектронна битка (РЕБ). Това гласи известието на съветското министерство на защитата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР