Сега на страницата на ДБ ще публикуваме целия запис. Защото

...
Сега на страницата на ДБ ще публикуваме целия запис. Защото
Коментари Харесай

Христо Иванов с първи коментар за изтеклия запис

Сега на страницата на Демократична България ще публикуваме целия запис. Защото той се трансформира в агитационен материал, от който се популяризират фрагменти и извадени от подтекста цитати по медии. Долавям, че някои от хората, които вземат решение, ги вземат въз основата на тези извадени от подтекста части. Нека всеки се запознае с този запис, за се види, че това е една рутинна среща на парламентарната група. Това съобщи Христо Иванов пред публицисти, в първия си коментар за изтеклия запис.

" Ние заложихме на позицията, че би трябвало да има държавно управление, колкото и да е мъчно. Не тъй като доста се харесваме или си имаме доверие в тази коалиция. Не, защото  има лесни отговори, а тъй като считаме, че идва тежка зима и страната няма потребност от задълбочаване на рецесията ", сподели още той.

По думите към договарянията за държавно управление се подхожда с огромна отговорност. 

" Ние бяхме подготвени в името на това да има държавно управление да изтеглим нашите министри и да дадем единствено парламентарна поддръжка. Ако в последна сметка Слави Трифонов реши, че би трябвало за четвърти път да строши всичко и неговата парламентарна група се подчини на този подтик, Демократична България ще отидем спокойни на избори. Ще се явим със спокойствието на хора, които са застанали на страната на здравия разсъдък и на съзнанието, че България е по-голяма от нашите ега, от нашите възпалени искания и мераци за позиции ", сподели Иванов.

" Мисля, че в случай че всички се наспят и се успокоят, ще си дадат сметка, че от една рутинна среща на парламентарна група...колкото и да е мъчно, ние би трябвало да съставим държавно управление. Нищо не се е трансформирало с този запис. Моля всички да чуят този запис и да видят, че него няма нищо подмолно ", добави още  Иванов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР