Сега, колкото по-пълно се изпълнява приетия Национален план за въвеждане

...
Сега, колкото по-пълно се изпълнява приетия Национален план за въвеждане
Коментари Харесай

Възможно е успешно приемане на еврото

Сега, колкото по-пълно се извършва признатия „ Национален проект за въвеждане на еврото в Република България “, толкоз повече са българските вреди.

Планирането на въвеждането на еврото е с занемаряване, че еврозоната употребява евро със съдбоносен пропуск при отбрана от инфлация. Неправилната отбрана от инфлация е водещата причина за сегашната инфлация в еврозоната.

Европейската централна банка няма подготвеност за унищожаване на водещата причина за сегашната инфлация. Правителствата на страните от еврозоната имат право за самодейност за превъзмогване на тази водеща причина.

Все още, държавното управление на съответната страна от еврозоната резервира неправилността. Заради неприятното въздействие от европейската неточност няма действителна полза от помощи за страдащи от инфлация.

Щетите от неправилната отбрана от инфлация са повече от изгодата от работата на министрите от съответното държавно управление от еврозоната. Правителството е с подсигуряван политически неуспех.

Ако не се допускаше неправилността при отбрана от инфлация, държавните управления от еврозоната нямаше да имат сегашните задължения.

Вариантите са два:

Първи: Неправилната отбрана от инфлация основава сегашната инфлация. Последиците са неприятни.

Втори: Въвеждането на нужна отбрана от инфлация приключва сегашната инфлация. Същото подсигурява сполучливо въвеждане на еврото в Република България.

Иван Митев – икономист
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР