Сега Червената шапчица ще бъде официално принудена да предложи брак

...
Сега Червената шапчица ще бъде официално принудена да предложи брак
Коментари Харесай

ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА. КАНАДСКОТО ВЪЛЧЕ. ЧЕРВЕНА СЛУЗ.

Сега Червената шапчица ще бъде публично принудена да предложи брак на канадското вълче, като даже ще му даде право постоянно той да бъде от горната страна в леглото. Не ме питайте за какво Червената шапчица желае да прави секс с Вълчето. Не знам, а и не ща да знам! Предполагам, обаче, че става дума за доста пари, само че то по тоя свят извратеняци има всевъзможни. Особено в гората.

Лошото е, че Червената шапчица от години има въшки в интимната област, заради което пък ловджия от съветски генезис я е поръчал на всички комисионери в гората. Да не приказваме, че ще се наложи да предложения в храсталака си и едно демократично джудже, което обаче е доста рисково деяние за самото джудже, защото един път влезнало там, то би трябвало да знае, че в никакъв случай повече няма да излезе. Никога повече огромните му очи няма да изпъкнат под магията на слънчевата светлина. Завинаги ще остане в мрак. И алена слуз.

Или с други думи, той и демократичните му другари forever ще бъдат засмукани от огромната пещера, скрита зад огромния шубрак на Червената шапчица. Което пък, в случай че се замислите, е изцяло разумно. Най-малкото, щото от CV-то на джуджето знаем, че то действително е алено, а от CV-то на собственичката на пещерата, че шапката ѝ е действително синя.

Като прибавим към тази горска оргия и лицето Тошко от прилежащата приказка, мисля, че след заглавието си идната коалиция би трябвало да има обозначението (18+). Щото, бахти драматургията, след цялата тая национална оргия, след това 30 години елементарните катерици ще си вадят шишарки от гъза.

Но! Няма неприятно. Глупост ли е, аз съм ”за ”. Като няма други на плаза, и Червената шапчица става! За сеир.

Отиваме на избори, скъпи животни.

Васил Петев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР