Седмици след като се омъжи за втори път, Антония Петрова

...
Седмици след като се омъжи за втори път, Антония Петрова
Коментари Харесай

Антония Петрова: Бившите на Ивайло са в основата на злобните слухове

Седмици откакто се омъжи за повторно, Антония Петрова даде изявление за втория си мъж, за какво се е решила на брак, желае ли деца и какви са връзките с някогашните ѝ.

Носителката на купата Мис България твърди, че и двамата с новия ѝ брачен партньор Ивайло Батинков имат доста зложелатели. Антония е уверена, че нейните някогашни, както и някогашните на Батинков, са в основата на злонамерените клюки по адрес на връзката им.

“И двамата сме доста търсени и харесвани, колкото и нескромно да звучи. Доста хора се разстроиха от сватбата ни,” отсича Антония. “Когато той предложения свои другари от детството, всички споделиха, че до момента в който не го видят с халка, няма да повярват, че се е оженил. И го питаха по какъв начин се е дал за един месец, като 39 години никоя не го е вързала, а е имало куп искащи. Злобата и клюките си изяснявам точно с тези някогашни връзки.” – клъвна Антония кандидатките да заведат предприемача до олтара.

Тя и някогашният ѝ брачен партньор Александър Бередин не поддържат никакви връзки, защото по думите ѝ на него му било мъчно да одобри актуалната обстановка.

Петрова адресира и слуховете, че Батинков в действителност не бил в положително финансово положение и че сватбата им коствала едвам 5000 лева

“Ако пък са толкоз значими цифрите, мога да кажа, че единствено прическата и гримът ми костваха към 5000. Сватбата беше 3 дни в Гърция, поехме разноските за всички посетители. Не знам по какъв начин ги измислиха тези 5000 лева” – в своя характерен жанр акцентира миската.

Антония разкрива и че е консервативна във връзка с фамилията. Не би родила дете без брак. Тя споделя пред Уикенд, че и двамата с Ивайло желаят да имат общи деца и това е една от аргументите сега да се приготвят да изоставен жилището си и да се нанесат в къща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР