Седмицата на модата в Ню Йорк беше закрита с шоу

...
Седмицата на модата в Ню Йорк беше закрита с шоу
Коментари Харесай

Мадона с дъщеря си Лурдес, Кейти Холмс, Бруклин Бекъм и Никола Пелц присъстваха на шоуто на Tom Ford

Седмицата на модата в Ню Йорк беше закрита с шоу на Tom Ford. Бела и Джиджи Хадид се качиха на подиума, а Мадона и щерка й Лурдес Леон, Бруклин Бекъм и Никола Пелц, Кейти Холмс, Шалом Харлоу и други звезди заеха първите редове.

                             

Това беше Седмица на модата в Ню Йорк, в която голото тяло беше център на внимание.

Всъщност Форд написа точно тази страница в историята на модата преди съвсем 30 години. С сбирката си той погледна обратно към разнообразни глави - транспарантните тениски и черните сатенени сутиени, напомнящи за шоуто на Gucci напролет на 2001 година, деконструираните шифонени рокли, напомнящи на ревюто на YSL пролет/лято 2002 година Приятели и сътрудници, които са с него от тези дни, като Карин Ройтфелд, Елизабет Залцман и Лиза Айснер участваха и ожениха показаното, само че той показа и неща за поколението на Instagram.

Форд счита, че обществените медии са трансформирали модата, убивайки финеса в интерес на мощното влияние. Ето за какво имаше кръпки с пайети, украсяващи къси карго панталони, както и каубойски ризи с ресни. Форд още веднъж заложи на блясъка и своето екстровертно ДНК - чак до нахалното дантелено долнище. Сред аксесоарите си коства да се отбележат солидните обеци, с които сестрите Хадид излязоха на подиума.

Забележителен бе и обликът на булката, която Форд също обсипа с искри от главата до петите - даже цветята в ръцете й блестяха в злато.
 
                             

                             

                             

                             

 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР