Седмицата на модата в Милано е в разгара си и

...
Седмицата на модата в Милано е в разгара си и
Коментари Харесай

6 от най-странните модни неща, които видяхме в първата колекция на Сабато Де Сарно за Gucci

Седмицата на модата в Милано е в разгара си и ние обичайно обръщаме взор натам в търсене на музи. Едно от най-очакваните ревюта съсвсем резонно бе това на Gucci. Модният свят се събра, с цел да види първата сбирка на Сабато де Сарно за именитата къща, преплела в името си двойното „ G “ и да приветства дизайнера и неговия креативен екип. Gucci обърна следващата страница в историята си и го направи със съзнанието за своето културно стилистично завещание: най-новото шоу е диалог сред предишното и бъдещето, пресичайки епохите в предишното с необикновен фокус сред края на 90-те и първото десетилетие на 2000-те.

Това, което ще запомним от сбирката есен-зима 2023/2024, са рискови елементи, пресилени аксесоари и искрящи комбинации, набор от фешън хрумвания, които да обмислите за вашия дрешник и стайлинг.

Дългата до коляното обеца
Единичната обеца е пресилена не с формата, а с дължината. Това са ресни от кристали, които се спускат до коляното, трансформирайки се в занимателна и забавна креативна волност. Печели купата по едно и също време на изобретателно и необичайно украшение.

Изкуствена кожа в жанр Круела де Вил
Може би Ема Стоун в ролята на Круела де Вил би оценила тази визия на Gucci есен-зима 2023/2024: цялостна с пайети в цвят пудра, мрежест чорапогащник и кожено палто с дълъг косъм на черни и бели райета.
 
                             

 

Цветните чорапогащници, които се демонстрират на талията
Ниската талия е значима тематика, върху която са се фокусирали няколко дизайнери. Ако в последните сбирки се виждаха слипове и прашки, в този момент пристигна моментът да покажем ластика на чорапогащниците. Това долни дрехи е същинският воин на тоалета и на стилното шоу на Gucci.

 
                             

 

Топ или сако?
В своята елементарност това е най-странното фешън произведение, което сме виждали на стилния подиум. Тоалетът е приключен с бели кецове, макси чанта Jackie и бели слънчеви очила с бордо стъкла.
 
                             

 

Шапка от пера
Супер меките пера основават пухкава прическа, която прави тази визия толкоз необикновена. Може би най-пищният аксесоар от ревюто на Gucci есен-зима 2023/2024, комбиниран с небесносини чорапогащници, червени лачени обувки и сива дамска чанта. Тук класическата перлена огърлица пада от ушанката, с цел да се трансформира в изобретателен детайл от визията.
 
                             

                             

 

Новата перлена огърлица
Самото палто наподобява автентично: класическа кройка, с леко по-голяма форма, персонализирано с маншети в цвят фуксия и тъмнозелена половина с пухкава яка. Но същинският автентичен щрих е дългата перлена огърлица, която виси и следва придвижването на тялото.

 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР