Седмицата, която предстои, ще бъде много вълнуваща за тези няколко

...
Седмицата, която предстои, ще бъде много вълнуваща за тези няколко
Коментари Харесай

ЛУДА седмица за тези 5 зодии през 12-18 април

Седмицата, която следва, ще бъде доста вълнуваща за тези няколко зодии. Те ще преживеят луди събития, които ще останат за доста дълго време в съзнанието им. Ето кои са те и какво ги чака:
ОВЕН: Овните няма да повярват какво им е подготвила новата седмица. Те ще би трябвало да се сблъскат лице в лице с доста буйна остаряла обич, която ще срещнат инцидентно и ще схванат, че имат доста мощни усеща към отсрещния човек. Дали той обаче е податлив да опитат още веднъж? Не, само че е податлив да преживеят няколко незабравими и буйни нощи, които ще завъртят мозъка Овните и ще им подкосят краката. Очаквайте, Овни!
 КЪСМЕТЧЕ за 12 април съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 12 април съгласно зодията
Овен Малко непредвидени парички ще ви ухилен през днешния ден. Телец Вашето късметче е ново запознанство, което ще се трансформира в скъпо приятелст...
БЛИЗНАЦИ: Близнаците ще се радват на спокоен старт на седмицата, само че в средата й ще преживеят нещо доста мощно и друго от всичко, което се усещали досега. Ще получат доста вълнуващо предложение за брак, което ще ги остави без мирис! Дали обаче е рано, дали ще одобряват... всичко зависи от миг и това, което сърцето им каже!
ВЕЗНИ: Везните са зодия, която не обича лудориите и избира спокойния живот. Тази седмица обаче ще им се случи нещо, което ще ги свари неподготвени. Везните ще научат, че ще стават родилите! Тази вест в действителност ще си съкруши първоначално, тъй като въобще не са очаквали, само че идващите няколко дни ще осъзнаят какви късметлии са и по какъв начин доста хора си мечтаят за това, което те имат.
СКОРПИОН: Представителите на тази зодия могат да бъдат разчувствани за това, което им следва тази седмица. Ще имат най-лудата и най-страстната първа среща, която в миналото са имали. Човекът, който ще им завърти мозъка, ще им сервира толкоз нови страсти, че на Скорпионите няма да им се има вяра. Най-интересното от всичко е, че тази първа среща ще продължи няколко дни и въобще няма да се разделят. Ще бъде ужасно!
ВОДОЛЕЙ: Водолеите могат да чакат една страхотна седмица, в която ще им се случи нещо доста прелестно и ненадейно, граничещо с лудостта. Ще завоюват огромна сума пари от игра или от завещание и няма да им се има вяра какъв брой шанс имат. Ще имат толкоз средства, че ще могат да погасят всичките си отговорности и да им остане още много, с цел да се позабавляват. Честито!
 Седмичен хороскоп за 12-18 април Седмичен хороскоп за 12-18 април
Овен През тази седмица се пробвайте да не се отказвате от работата в името на персоналните си ползи. Напротив, тази седмица си коства да...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР